Baarle-Nassau

Lekker snacken in Baarle Nassau (of Baol, zoals ze in Brabant zeggen)? Kom naar Kwalitaria! Maar ook voor andere lekkernijen zit je bij ons goed, want we zijn veel meer dan een standaard snackbar. Neem maar eens een kijkje op de menukaart van Kwalitaria Baarle Nassau. Vandaag een gezonde dag? Kies dan voor een van onze vers klaargemaakte maaltijdsalades, zoals de salade zalm of salade carpaccio. Een dagje geen vlees? Ook dan kun je bij onze cafetaria in Baarle Nassau terecht. Hoe klinkt bijvoorbeeld een vegetarische hamburger van tomaat of een vegetarische snack? En mag jij van jezelf een dagje zondigen? Dan raden wij je een van onze complete maaltijden aan, geserveerd met friet en een frisse salade. Het stoofvlees menu, bereidt volgens oma’s geheim bewaarde recept, is niet voor niets een van de populairste gerechten van onze snackbar in Baarle Nassau!

Lekker eten bij Kwalitaria in Baarle Nassau?

Kwalitaria Baarle Nassau

Kwalitaria Baarle Nassau

> NAAR DE VESTIGING

 

Eten in Baarle Nassau

Van even een snelle hap scoren tot lekker met de hele familie eten in Baarle Nassau; bij Kwalitaria kan het allemaal. Met zoveel keuze op de menukaart, kan iedere liefhebber van eten zijn of haar geluk op. Ook aan de jonge snackliefhebbers is gedacht: zij bestellen het kindermenu en krijgen daar altijd een leuk speeltje bij. Wist je overigens dat je ook voor een lekkere lunch in Baarle Nassau bij ons terecht kunt? Dankzij de ruime openingstijden van Kwalitaria Baarle Nassau kun je er op veel momenten terecht.

De lekkerste friet in Baarle Nassau

De discussie over friet of patat is in Baarle Nassau allang gesloten. Het is natuurlijk friet! En heb je het over Kwalitaria, dan is het 'de allerlekkerste friet'. Onze friet wordt namelijk exclusief voor ons gemaakt en gebakken in een olie die plantaardig is. Het resultaat? Krokante friet, vol van smaak! Zo lekker vind je friet in Baarle Nassau nergens anders, zelfs niet bij de friettent! En vind jij het ‘frietje mayo’ ook een beetje passé? Dan zijn onze friet specials – friet met een lekkere topping – echt iets voor jou! Hoe klinkt bijvoorbeeld Friet Pulled Pork of Friet Hete Kip? Dat moet je proeven!