Puttershoek

Een hamburger, stoofvlees menu, nasischijf, broodje gerookte zalm… Zomaar een greep uit het assortiment van Kwalitaria Puttershoek. Als je nog geen trek had, dan heb je het nu wel. Gelukkig is er dus genoeg keuze in onze snackbar in Puttershoek. Daardoor is Kwalitaria er voor iedereen! En dan bedoelen we écht iedereen, want je vindt in de lekkerste cafetaria van Puttershoek zelfs glutenvrije snacks en glutenvrije sauzen. Daarnaast is ook aan kleine smulfanaten gedacht. Speciaal voor hen is er het kindermenu met frietjes, een snack, een pakje drinken en een speeltje. Alles helemaal opgegeten? Dat verdient een kindersoftijsje!

 

Eten bij een Kwalitaria in Puttershoek?

Restaurant in Puttershoek

Gelegen in winkelcentrum Puttershoek vind je Kwalitaria De Beuk. Ideaal om na het winkelen even bij te komen met een lekker patatje of een van onze menu’s! In de zomer is ons restaurant in Puttershoek bovendien voorzien van een gezellig, ruim terras. Daar smaakt die frisse milkshake nog lekkerder! Onze medewerkers staan zeven dagen per week voor je klaar en dankzij de ruime openingstijden kun je bij ons terecht voor zowel een bakje koffie, een lunch of het avondeten. Kwalitaria in Puttershoek is namelijk geopend van 10:30 uur in de ochtend tot 22:00 uur in de avond (m.u.v. zondag en maandag).

Eten bestellen in Puttershoek

Vandaag echt geen zin om te koken? Dan kan je een magnetronmaaltijd opwarmen… of je kiest ervoor om bij Kwalitaria eten te bestellen in Puttershoek! Wij zouden het wel weten. Bel even naar de vestiging om je bestelling door te geven en het eten staat klaar op de tijd dat jij het wilt afhalen in Puttershoek. Zo geniet je toch van een warme, verse maaltijd zónder dat jij er moeite voor hebt hoeven doen. Handig, zo’n afhaalrestaurant in de buurt! En nu snel naar huis, waar je op je eigen bank gaat genieten van die heerlijke hamburger, dat biefstukmenu met friet of een van onze andere lekkernijen!

 

Burgermenu The Bull