Heemskerk

Snacken, maar dan verantwoord. Wij kunnen geen betere reden verzinnen om naar Kwalitaria in Heemskerk te gaan! Het verantwoord snacken zit hem in het feit dan onze snackbar in Heemskerk zoveel mogelijk gebruik maakt van duurzame en biologische producten van eigen bodem. Zo zijn onze heerlijke hamburgers gemaakt van oer-Hollands MRIJ-vlees en ze worden op een biologisch broodje gelegd. Dubbel lekker dus! Het ijs in onze cafetaria wordt bovendien gemaakt van vers weidemelk. IJs? Jazeker, we hebben ook ijsjes en milkshakes op het menu staan. Hoef jij niet meer speciaal naar de ijssalon in Heemskerk!

 

Lekker eten bij een Kwalitaria in Heemskerk?

Eten in Heemskerk

Je bent gewaarschuwd: als je eenmaal bij Kwalitaria bent wezen eten in Heemskerk, dan wil je niets anders meer. Logisch, want ons assortiment is ruimer dan ruim, de friet is krokanter dan krokant en alle menu’s en maaltijden worden vers voor je bereid. Zeg daar maar eens nee tegen! Zowel voor de lunch als voor het diner staan wij voor je klaar en of je nu romantisch samen of gezellig met het hele gezin komt, Kwalitaria is er voor iedereen. Kortom, als jou gevraagd wordt waar je lekker kunt eten in Heemskerk, in de wijk Broekpolder, dan weet jij nu het antwoord!

Bezorgen door Kwalitaria Heemskerk

Onverwachts verwerken? Een vergadering die uitloopt? Op een lege maag kun je natuurlijk niet presteren. Daar hebben wij een oplossing voor: laat een maaltijd door onze Kwalitaria in Heemskerk bezorgen op het werk! Regel de bestelling via de website van Kwalitaria en terwijl jij nog even doorwerkt, gaan onze medewerkers voor je aan de slag. Een half uur later schuif jij een frietje met snack, een salade of een belegd broodje naar binnen en kun je er weer tegenaan. De Kwalitaria in Heemskerk heeft ruime openingstijden; tot 21:00 uur kun je eten bestellen. En o ja, een bestelling lekker thuis laten bezorgen in Heemskerk kan natuurlijk ook!

 

Burgermenu The Bull