Woubrugge

Wij zijn een snackbar, maar je zou Kwalitaria net zo goed een burgerbar, saladebar of broodjesbar kunnen noemen. Al deze lekkernijen staan namelijk ook op de menukaart van onze snackbar in Woubrugge. En dan hebben we het nog niet eens gehad over ons kindermenu, de heerlijke uitsmijters en het assortiment aan (schep)ijs en milkshakes! Kortom, dat Kwalitaria in Woubrugge een uitgebreid assortiment heeft, is een understatement. Hierdoor is onze cafetaria in Woubrugge voor iedereen geschikt: van jong tot oud en van vegetariër tot vleesfanaat. Kom langs en ervaar het zelf!

 

Lekker eten bij een Kwalitaria in Woubrugge?

Restaurant de Batehof in Woubrugge

Met wie ga jij binnenkort naar ons restaurant in Woubrugge? Kom met het hele gezin genieten van de sfeervolle ambiance of trommel wat vrienden op voor een gezellig etentje. Heb je nog veel werk te doen en daardoor geen tijd om te koken? Ook dan nodigen wij je uit om naar Kwalitaria De Batehof in Woubrugge te komen en neem je laptop dan gewoon mee. In onze winkel kun je namelijk gebruik maken van de gratis wifi-service. Zo werk jij je e-mails weg en geniet je ondertussen van een warme, verse maaltijd die onze medewerkers voor je klaargemaakt hebben. Een win-win situatie!

Eten in Woubrugge

De vraag is niet meer wáár je moet eten in Woubrugge (bij Kwalitaria, dat is inmiddels wel duidelijk), maar wát je gaat eten bij ons in Woubrugge. Met zo’n ruim assortiment kan het nog weleens lastig zijn om een keuze te maken. Laten wij je helpen! De specialiteit van onze snackbar in Woubrugge is toch wel de hamburger. Voor alle soorten burgerliefhebbers hebben we een exemplaar op de menukaart staan. Kipfanaten kiezen onze krokante kipburger, liefhebbers van vlees kiezen The Bull met kaas en bacon en ook aan vegetariërs is gedacht met een vegetarische burger gemaakt van tomaat. Bestel je deze hamburgers als menu, dan krijg je er ook een portie friet en een frisse salade bij. Als dat geen smullen wordt!

 

Burgermenu The Bull