Alphen aan den Rijn

Een snackbar in de regio van Alphen aan den Rijn? Daar zijn er talloze te vinden, echter is er geen zoals Kwalitaria. Wij zijn namelijk geen gewone cafetaria. Bij Kwalitaria vind je naast het traditionele assortiment, ook de lekkerste burgers van MRIJ-rundvlees, unieke frietspecials en maagvullende menu’s. Ook voor een gezonde en vegetarische keus kun je bij onze cafetaria in Alphen aan den Rijn terecht. Onze medewerkers maken met plezier een verse salade of broodje voor je klaar. Geloof je het niet? Dan nodigen we graag uit om na je bezoek aan Avifauna of het Archeon een bezoek te brengen aan één van de twee vestigingen: Kwalitaria Herenhof of Kwalitaria Ridderhof in Alphen Aan Den Rijn.

 

Lekker eten bij een Kwalitaria in Alphen aan den Rijn?

Eten in Alphen aan den Rijn

Je komt laat thuis van werk, je kinderen staan al te springen om te gaan eten, maar je hebt niks in huis. Wat nu? Je kunt natuurlijk langskomen om bij ons te komen eten in Alphen aan den Rijn, maar wist je dat je bij Kwalitaria ook eten kunt bestellen? Bestel gemakkelijk online bij Kwalitaria Alphen Aan Den Rijn en maak de keuze om je eten te laten bezorgen of af te halen bij één van de twee locaties. Met één druk op de knop wordt er voor jouw gezin een compleet menu gebakken en ben jij de held van de avond. Tip: verras de kinderen door een kindermenu, inclusief de kids box van Lika en Timo, te bestellen. Waar wacht je nog op?

Lekkere burgers in Alphen aan den Rijn

Weet je wat zo lekker is aan onze hamburgers? Ze zijn heerlijk mals, sappig én verantwoord. Vooral dat laatste zorgt ervoor dat ze bekend staan als de beste burgers in Alphen aan den Rijn. Bestel je een burgermenu, dan krijg je er ook de lekkerste patat bij. De friet wordt gemaakt van Hollandse Agria aardappels. Deze worden lekker dik gesneden en gebakken in plantaardige olie waardoor ze vol van smaak zijn en de bekende ‘crunch’ hebben. Zo lekker krijg je ze niet bij de standaard patatzaak in Alphen aan den Rijn! Naast de klassieke friet, worden er bij Kwalitaria in Alphen Aan Den Rijn frietspecials verkocht. Deze specials bestaan uit friet met een topping van kip, runderreepjes, stoofvlees of een andere specialiteit. Op zoek naar een bijzondere snackbar in Alphen Aan Den Rijn? Bezoek dan nu een van onze Kwalitaria’s!