Hoe werkt het?

KwaliKudos

Spaar kudos met elke euro die je online besteedt en wissel ze in voor heerlijke korting en gratis producten. Lees hier meer over KwaliKudos en ontdek hoe het werkt. 

 


KwaliKudos - Starten

Direct 100 kudos bij de start

Maak een account aan en ontvang direct 100 kudos.


Spaar met elke euro kudos

Elke online besteding levert je kudos op; 5 voor elke euro (exclusief de bezorgkosten).

Loyalty - Kudos sparen

KwaliKudos - Beloningen

Ruil kudos in voor extra korting en gratis producten

Er staan altijd heerlijke vouchers voor je klaar. Welke wissel jij in?


2,50 korting op je verjaardag

Hoera, dit cadeautje staat al op jou te wachten!

Korting op je verjaardag

 

Zo werkt het

 1. Maak een account aan
  Dat is de start van al het leuks. Maak een account aan en ontvang direct 100 kudos.
   
 2. Ga akkoord met de deelname en algemene voorwaarden
  Er staan 3 vinkjes bij het registreren. De eerste is jouw toestemming voor deelname aan het spaarprogramma. Zonder je toestemming kan je geen account aanmaken. Je hebt niet per se een account nodig om een online order te plaatsen. Het maakt het wel makkelijker én je spaart kudos.

  Bij het aanmaken van een account ga je akkoord met de algemene voorwaarden. We raden je aan die toch even door te nemen. Daar staat onder andere in dat we beloven zorgvuldig met je gegevens om te gaan.
   
 3. Vul je gegevens aan
  Vul je gegevens verder aan wanneer je daar zin in hebt. Ga hiervoor naar Gegevens in je account. Vergeet vooral je geboortedatum niet in te vullen, want dan ontvang jij op je verjaardag een voucher voor 2,50 korting.
   
 4. Spaar met elke euro die je online besteedt
  Met elke euro die je online besteedt spaar je 5 kudos (bezorgkosten zijn uitgesloten). Kudos worden automatisch bijgeschreven in je account. Om je saldo te zien log je in ga je naar Mijn Account. Je vindt jouw saldo ook terug in de rode balk op de website.
   
 5. Wissel kudos in voor kortingen en gratis producten
  Wissel je verzamelde kudos in voor heerlijke kortingen en gratis producten. Tijdens het plaatsen van je bestelling kun je een beloning claimen. Klik eerst op 'Toon beloning' en vervolgens claim je je beloning. Eenmaal geclaimed worden je kudos afgeschreven.

 
That's it!