Apeldoorn

Een snackbar is ongezellig. In een snackbar kun je geen gezond eten bestellen. En alleen voor een snelle hap kun je in een snackbar terecht. Dit alles is precies wat Kwalitaria níét kenmerkt. Kwalitaria is dan ook geen standaard snackbar in Apeldoorn. Wat ons zo anders maakt? Kom eens langs om het zelf te ervaren, zouden we zeggen. Dan zie je dat onze cafetaria in Apeldoorn een sfeervol restaurant heeft waar je met het hele gezin gezellig kunt eten. Ook zie je dan dat onze menukaart uit meer bestaat dan friet en snacks. Wist je bijvoorbeeld dat we hele lekkere burgers hebben? Echt een aanrader! En ook onze belegde broodjes en vers gemaakte salades zijn het proberen waard. Bovendien eet je in onze snackbar in Apeldoorn niet alleen heerlijk, maar ook eerlijk. Duurzaamheid staat namelijk hoog op onze agenda. Zo halen we onze ingrediënten zoveel mogelijk uit de buurt, gebruiken we minders suikers in onze sauzen en voegen we steeds meer vegetarische snacks toe aan het assortiment. Benieuwd hoe lekker dit smaakt? Kom dan snel eens langs bij Kwalitaria Anklaar in Apeldoorn, gelegen in Winkelcentrum Anklaar in de wijk Zevenhuizen.

 

Lekker eten bij dé cafetaria van Apeldoorn?

Eten bestellen in Apeldoorn

Laat Kwalitaria vanavond voor je koken! Jij hebt vandaag al genoeg gedaan, dus jij hebt wel wat gemak verdiend. Dat wordt online eten bestellen dus. En dat gemak wordt compleet door jouw bestelling door onze cafetaria te laten bezorgen in Apeldoorn. Beentjes omhoog en genieten maar! Van een burger bijvoorbeeld, want ook online een hamburger bestellen in Apeldoorn maakt Kwalitaria mogelijk. Of wat dacht je van een lekkere salade? Ook voor gezond eten bestellen in Apeldoorn kun je bij onze snackbar terecht. Terwijl jij je favoriete serie start, gaan onze medewerkers voor jou aan de slag. Binnen een half uur staan we met een warme maaltijd voor jouw deur. En ben je toch in de buurt? Dan kun je jouw bestelling ook bij ons in Apeldoorn afhalen.

 

Beste patat in Apeldoorn

Wordt het een burger of toch een friet special… Met zoveel keuze op de menukaart kan het lastig zijn om een beslissing te nemen. Wij zetten onze snack toppers voor je op een rij:

Patat

Patat is patat, zou je zeggen (of friet, maar net hoe jij het wilt noemen). Maar dat gaat wat Kwalitaria betreft niet op. Het gaan om de oorsprong van de aardappel, om de dikte van de frieten en om de manier van afbakken. Alleen zo creëer je de allerlekkerste patat van Apeldoorn. En die eet je dus bij Kwalitaria. Natuurlijk kun je een patatje mayo, pinda of speciaal bestellen, maar als we een tip mogen geven: probeer de friet specials van onze snackbar in Apeldoorn eens. Hoe lekker klinkt een boerenfriet, friet met hete kip of met mals stoofvlees volgens grootmoeders recept? Geef maar toe, het water loopt je nu in de mond.

Burgers

De absolute aanrader van onze cafetaria in Apeldoorn zijn toch wel de luxe hamburgers. Heerlijk mals, belegd met verse ingrediënten en geserveerd op een hard en tevens biologisch broodje. Mmm, dat klinkt als de lekkerste hamburger van Apeldoorn! Ga jij voor onze rundvleesburger van MRIJ, voor een knapperige kipburger of voor een van onze vegetarische hamburgers? Lekkerder wordt het niet. Of toch wel? Bestel je namelijk een burgermenu, dan krijg je er ook nog eens friet en een frisse salade bij geserveerd.

Belegde broodjes

Lekker lunchen in Apeldoorn? Bij Kwalitaria eet je ook heerlijke belegde broodjes. Van koud tot warm beleg en van echte klassiekers, zoals een broodje carpaccio, tot verrassende toppings zoals pittige kipreepjes. En dat allemaal op een vers afgebakken, knapperig broodje. Zien we je ook voor een heerlijke lunch snel in ons restaurant in Apeldoorn? De openingstijden van Kwalitaria in Apeldoorn vind je op onze website.