Arnhem

Ja, Kwalitaria is een snackbar in Arnhem, maar eigenlijk dekt het woord snackbar de lading niet helemaal. Als je denkt dat je bij Kwalitaria in Arnhem alleen snacks kunt krijgen, dan heb je het namelijk goed mis. Zo biedt onze cafetaria in Arnhem ook complete menu’s aan, van een satémenu tot schnitzelmenu, en staan er ook burgers, uitsmijters en salades op de menukaart. Gezellig een kopje koffie drinken in Arnhem? Dat kan ook bij Kwalitaria; dankzij de ruime keuze aan belegde broodjes kan onze sfeervolle zaak net zo goed door voor een lunchroom. En er is nog een reden waarom Kwalitaria heel anders is dan de gemiddelde frietzaak in Arnhem. Kwalitaria staat namelijk voor duurzaamheid én kwaliteit. Kijk, dat smaakt pas echt naar meer! Zit je inmiddels met een rammelende maag? Kom dan snel eens langs bij een vestiging van Kwalitaria in Arnhem. Er is een Kwalitaria restaurant in de wijk Presikhaaf in Arnhem: Kwalitaria Presikhaaf. En voor de beste snackbar in Arnhem Zuid ga je naar Kwalitaria Schuytgraaf. Zien we je snel in een van onze restaurants?

 

De lekkerste cafetaria in Arnhem

 

Eten bestellen in Arnhem

Je kunt natuurlijk naar de supermarkt rijden, bedenken wat je gaat eten, in de rij bij de kassa staan en er vervolgens thuis achter komen dat je iets bent vergeten. Of je gaat eten bestellen in Arnhem! Wij zouden het wel weten, want hoe makkelijk is het om online eten te bestellen? En nee, je hebt echt niet alleen keuze uit patat en een gefrituurde snack. Kwalitaria maakt het ook mogelijk om gezond eten te bestellen in Arnhem. Wat dacht je bijvoorbeeld van een maaltijdsalade met kip of tonijn? Lekker! Een keuze gemaakt in de Kwalitaria webshop? Dan is er nog één ding dat beslist moet worden: kom je jouw bestelling afhalen of laat jij je eten bezorgen in Arnhem? Die keuze laten we helemaal aan jou. Kies je voor bezorgen? Dan staat onze bezorger binnen een half uur op het opgegeven adres, mét een heerlijke warme maaltijd. Makkelijker kan bijna niet!

 

Goed eten in Arnhem

Best burgers in town? Die bestel je bij Kwalitaria! Maar ook de rest van het uitgebreide assortiment is het proeven waard. Voor goed eten in Arnhem is Kwalitaria dus jouw favoriete eetcafé. Welk gerecht ga jij bestellen?

Hamburgers

De beste hamburger in Arnhem, zeg daar maar eens nee tegen! Voor onze hamburgers gebruiken we topkwaliteit MRIJ-vlees. Weet jij waar MRIJ voor staat? Nee? MRIJ staat voor Maas-Rijn-IJssel, het gebied waar de koeien uit afkomstig zijn. De Kwalitaria burgers zijn dus op en top Hollands. Waarmee laat jij jouw rundvleesburger, kipburger of vegetarische burger beleggen? Onze cafetaria heeft diverse smakelijke combinaties op het menu staan met onder andere kaas, bacon, gefrituurde uienringen en romige Franse brie. Loopt het water je al in de mond?

Broodjes

Vergeet de boterham met kaas, lekker lunchen doe je bij Kwalitaria! Onze snackbar in Arnhem heeft ruime openingstijden, dus vanaf lunchtijd kun je er terecht. De menukaart staat vol met heerlijke belegde broodjes: van een baguette met carpaccio of zalm tot warme broodjes met hete kip of beenham. Wist je dat wij al onze gerechten ook kunnen bezorgen in Arnhem? Ideaal voor een lekkere lunch met collega’s op het werk!

Friet

Wist je dat Kwalitaria jaarlijks zo’n 5 miljoen porties friet bakt? Niet gek, want de friet van Kwalitaria is de lekkerste, wat zeggen we, de állerlekkerste. Onze patat is lekker knapperig, dik gesneden én gebakken in een olie die plantaardig is. Wat Kwalitaria nog meer anders maakt dan de standaard patatzaak in Arnhem, zijn onze loaded fries, dé trend van dit moment. Dat is friet met een topping van bijvoorbeeld pittige kip, stoofvlees, pulled chicken of – onze absolute aanrader – warme kaassaus en knapperige bacon. Dat wil je proeven!