Assen

Snackliefhebbers in Drenthe opgelet, voor een écht lekkere snackbar ga je naar Kwalitaria in Assen! Onze cafetaria in Assen is namelijk net even anders dan dat je gewend bent. Ja, je bestelt bij Kwalitaria lekkere burgers, friet en snacks, maar die bestaan ook nog eens zoveel mogelijk uit verantwoorde en duurzame ingrediënten. Dat smaakt pas echt naar meer! Daarnaast kun je ook voor de lunch bij onze snackbar in Assen terecht, want we maken de meest heerlijke belegde broodjes voor je klaar en hebben frisse salades voor je op het menu staan. En wat dacht je van een ijsje of milkshake als toetje?

 

Lekker eten bij Kwalitaria in Assen?

Bestellen bij de lekkerste cafetaria in Assen

We hebben allemaal wel eens van die dagen dat we geen zin hebben om te koken. Herkenbaar? Dan word jij vast heel blij als wij je vertellen dat je dankzij Kwalitaria ook eenvoudig eten kunt bestellen in Assen. Geef aan ons door wat je wilt eten en geniet vervolgens thuis van jouw favoriete maaltijd.

Eten bestellen

We verwelkomen jou graag in ons restaurant, maar we snappen het ook als jij af en toe lekker op de bank een serie wilt kijken, onder het genot van jouw favoriete maaltijd. Daarom kun je bij Kwalitaria ook eenvoudig eten bestellen. Geef jouw bestelling aan ons door en binnen een paar minuten kun je jouw eten bij onze snackbar in Assen afhalen. Online bestellen is op dit moment nog niet mogelijk, maar je kunt jouw bestelling wel telefonisch aan ons doorgeven.

Bezorgen

Je eten door Kwalitaria laten bezorgen in Assen kan op dit moment helaas nog niet, maar we sluiten niet uit dat we deze optie in de toekomst wel kunnen aanbieden. Want hoe makkelijk is het als wij jouw favoriete maaltijd, snack of burger gewoon bij jou thuis bezorgen? Houd de Kwalitaria website in de gaten voor het laatste nieuws en de meest recente ontwikkelingen.

 

De beste patat in Assen

Heb jij de menukaart van onze cafetaria in Assen al bekeken? Daarop vind je een overzicht van de lekkerste gerechten. We werken alleen met producten van hoge kwaliteit en met zoveel mogelijk duurzame ingrediënten. Dat maakt onze gerechten pas echt lekker! Weet jij al wat je gaat bestellen?

Patat

Gek op patat? Kom dan vooral bij Kwalitaria langs, want wij vinden onze friet de lekkerste friet van Assen en omstreken. Hoe het kan dat onze patat de beste van Assen is? We kunnen natuurlijk niet alles verklappen, maar de plantaardige olie waarin de patat lekker krokant wordt gebakken speelt een grote rol. Naast het bekende frietje mayo, bestel je bij Kwalitaria ook de allerlekkerste raspatat. Raspatat, wat is dat ook alweer? Deze friet is gemaakt van aardappelpoeder en daardoor heerlijk smeuïg vanbinnen. Dat moet je proeven!

Huisgemaakte burgers

Ook een aanrader: onze huisgemaakte hamburgers. We hebben diverse soorten: met rundvlees, kip of vegetarisch. Zo heeft onze cafetaria voor iedereen een lekkere burger. Zodra jij hebt besteld, bakken wij de burger op onze bakplaat, leggen hem vervolgens op een biologisch broodje en beleggen hem met verse ingrediënten. Zo is jouw hamburger altijd verser dan vers! Weet jij al welke burger je gaat nemen? Wordt het The Bull met rundvlees, bacon en kaas of toch The Queen burger met knapperige kip en krokante uienringen? Lastig kiezen, hè?

Snacks

Wat is een snackbar zonder snacks? We hebben bij Kwalitaria dan ook een lange lijst met snacks waar je uit kunt kiezen: van diverse soorten kroketten en frikandellen tot een shoarmarol, loempia en eierbal. Welke snack laat jij door ons in het frituur gooien?