Badhoevedorp

Wist je dat je bij Kwalitaria Badhoevedorp op elk moment van de dag terecht kunt? Een belegd stokbroodje als lunch? Een koffie als tussendoortje? Een hamburger als diner? En een ijsje als toetje? Het kan allemaal! Dat is dus ook de reden dat Kwalitaria een bijzondere snackbar in Badhoevedorp is. Maar dat is niet het enige. Wat ons nog meer speciaal maakt, is dat onze producten zoveel mogelijk een duurzaam karakter hebben. Ons vlees voor de hamburgers komt bijvoorbeeld uit eigen land, plofkip vind je niet bij ons en de broodjes die we gebruiken zijn biologisch. Kortom, Kwalitaria is een héle bijzondere cafetaria in Badhoevedorp!

 

Lekker eten bij een Kwalitaria in Badhoevedorp?

Patatzaak in Badhoevedorp

Dus jij zoekt een lekkere patatzaak in Badhoevedorp? Stop maar met zoeken, want bij Kwalitaria vind je de allerlekkerste friet. Onze patat is gemaakt van de Agria aardappel die bekend staat om zijn volle smaak. Door de patat vervolgens in plantaardige olie te frituren, wordt de smaak alleen nog maar beter. Je bestelt onze friet in een normale portie, grote portie of als gezinsportie. Kan het nog lekkerder? Wel met jouw favoriete snack erbij! Bij Kwalitaria in Badhoevedorp heb je de keuze uit talloze snacks. Wordt het een rundvlees-, kalfsvlees- of een satékroket? Of houd jij meer van een loempia? Je zegt het maar en wij maken het voor je klaar!

Eten in Badhoevedorp

Met kinderen uit eten in Badhoevedorp? Ook dan is Kwalitaria een goede optie. Speciaal voor onze kleine vrienden hebben wij namelijk het Kwalitaria kindermenu samengesteld. Dit menu bestaat uit een kinderportie frietjes, frietsaus, een snack naar keuze, een pakje drinken en altijd een leuk speeltje. En dat alles in een speciale kinderbox! Wedden dat jouw kinderen meteen bij ons willen eten in Badhoevedorp zodra ze dit horen? Zie je het niet zitten om buiten de deur te eten of hebben jullie weinig tijd? Bij Kwalitaria kun je ook eten bestellen in Badhoevedorp. Dan wordt dat kindermenu, samen met bijvoorbeeld een lekkere hamburger voor mama en een gyros menu voor papa, gewoon bij je thuis bezorgt in Badhoevedorp.