Bergschenhoek

Hoor eens… Ja, dat is jouw buik die rommelt. Tijd om naar Kwalitaria te gaan dus, want daar hebben ze genoeg lekkers waarmee je jouw honger stilt. Pakken we de menukaart van Kwalitaria Bergschenhoek erbij, dan zien we een breed scala aan lekkere gerechten. Van een rijkelijk belegde hamburger tot friet met een snack, een salade of een vers belegd broodje; het staat allemaal op het menu. En vergeet het ijsje of de milkshake na niet! Kwalitaria is dus niet zomaar een snackbar in Bergschenhoek. Eigenlijk zijn we een lunchroom, restaurant en cafetaria in één, en dat allemaal in hartje Bergschenhoek!

 

Lekker eten bij Kwalitaria in Bergschenhoek?

Lekkerste shoarma in Bergschenhoek

Bij een snackbar dacht je eerst waarschijnlijk vooral aan friet, kroketten en frikandellen. Maar toen zag je de menukaart van Kwalitaria in Bergschenhoek. Vanaf dat moment ging jij naar onze cafetaria voor een gyros menu, een halve kip of een pittige rol met de lekkerste shoarma van Bergschenhoek (echt waar, proef maar!). Oh en voordat we het vergeten: blok de komende woensdagen alvast maar in je agenda. Bij onze cafetaria in Bergschenhoek is het namelijk elke woensdag Patatdag: dé dag waarop je ongegeneerd vier porties patat met vier kroketten of frikandellen bestelt.

Eten in Bergschenhoek

Lekker eten in Bergschenhoek, zonder daarvoor de deur uit te stappen? Kwalitaria maakt het mogelijk! Eten bestellen in Bergschenhoek doe je bij ons namelijk heel eenvoudig via je telefoon of computer. Selecteer het gerecht waar je trek in hebt en reken direct en veilig online af. Heb je voor de optie bezorgen in Bergschenhoek gekozen, dan staan wij binnen een half uur bij je op de stoep. Heb je wel de tijd om uit eten te gaan in Bergschenhoek? Kom dan ook eens gezellig in ons restaurant eten. Wij adviseren je dan graag bij het maken van een keuze en vertellen je met alle liefde meer over onze verantwoorde producten. Kwalitaria is bovendien uiterst geschikt om met het hele gezin uit eten te gaan. Voor alle kinderen hebben wel alvast een kindermenu met speeltje klaarstaan! Zien we je snel?