Bilthoven

Wil je meer dan de klassieke frikandel en kroket? Dan ga je naar Kwalitaria Bilthoven! Neem eens een kijkje in het friet special menu en ga voor een friet hete kip of een friet gyros. Of wat dacht je van een kipsaté menu? Ook voor de burgerlovers is er een ruime keus bij onze snackbar in Bilthoven. Kies onder andere uit de klassieke Bull burger, de 1838 met gebakken ei of de pittige kipburger. Naast deze toppers, zijn er ook diverse opties voor vegetarische gasten die naar onze cafetaria in Bilthoven komen. Er zijn diverse salades, broodjes en zelfs vegetarische burgers die onze medewerkers met veel plezier vers voor je bereiden. Kortom, alles wat jouw hartje begeert vind je bij Kwalitaria in Bilthoven!

 

Lekker eten bij een Kwalitaria in Bilthoven?

Lunchen in Bilthoven

Lunchtijd! Wist je dat Kwalitaria vanaf 11.30 uur geopend is en je er dus ook terecht kan om lekker te lunchen in Bilthoven? Met diverse belegde broodjes, uitsmijters en salades heeft Kwalitaria een uitgebreide lunchkaart. Tip: het eten kun je ook online bestellen in Bilthoven en laten bezorgen op het werk! Onze vestiging is bovendien tot 21.00 uur geopend, dus ook als je ’s avonds uit eten wilt in Bilthoven is Kwalitaria een goede keuze. Misschien denk je bij uit eten gaan niet als eerste aan ons, maar omdat kwaliteit én duurzaamheid bij ons voorop staan, doet Kwalitaria niet onder voor de meeste restaurants in Bilthoven! Zien we je snel?

Bezorgen in Bilthoven

Goed nieuws: Kwalitaria Bilthoven doet ook aan bezorgen! Dat is direct iets waarmee Kwalitaria zich onderscheidt van de standaard patatzaak in Bilthoven. Door weer en wind bezorgen onze medewerkers jouw patat of hamburger in Bilthoven Wanneer je gezellig met wat vrienden aan het borrelen bent, kun jij dus gewoon blijven zitten; Kwalitaria doet het werk voor je! Selecteer op de website de lekkerste hamburgers, frietspecials of snacks en onze medewerkers zullen jouw order vervolgens met veel zorg bakken en binnen een half uur bezorgen. Mocht je de friet liever afhalen bij Kwalitaria Bilthoven, dan kun je dit gemakkelijk aangeven op de website.

 

 

Burgermenu The Bull