Bleiswijk

Dat je bij ons lekker kunt eten, dat spreekt natuurlijk voor zich. Maar wist je dat je bij ons ook verantwoord snackt? Dat maakt de Kwalitaria in Bleiswijk ook zo speciaal. Natuurlijk kun je hier terecht voor een lekker frietje of een van de dertig snacks. Maar dankzij het uitgebreide assortiment loop je ons restaurant in Bleiswijk ook binnen voor een sappige burger, een vers belegd broodje of juist een gezonde salade. Na het heerlijke eten nog zin in een toetje? Onze cafetaria in Bleiswijk heeft ook hierin genoeg keuze! We zijn misschien geen ijssalon, maar je kunt bij ons wel terecht voor een milkshake, een fundae of een ijsflirt. We hebben zelfs ambachtelijk Italiaans schepijs!

 

Lekker eten bij een Kwalitaria in Bleiswijk?

Snackbar in Bleiswijk

Uit eten gaan in een cafetaria niet gezellig? Dan moet je eens komen eten in onze snackbar in Bleiswijk. We zijn elke dag tot 22:00 uur open en bereiden met liefde onze verse maaltijden voor jou in een sfeervolle omgeving. Van een snelle hap is bij ons dus niet snel sprake, van lekker uitgebreid tafelen met vrienden of het hele gezin wel! Lekker met zijn allen aan een heerlijke hamburger van MRIJ-rundvlees en verse ingrediënten. Dat klinkt goed toch? En naast het alom bekende hamburgerassortiment van Kwalitaria, kun je ook een Hawaiiburger, visburger of Eggyburger bij ons eten in Bleiswijk. Yum!

Eten bestellen in Bleiswijk

Geen tijd om uitgebreid te tafelen? Denk ook dan eens aan Kwalitaria. Je kunt via ons namelijk ook eten bestellen in Bleiswijk. Bel even naar onze vestiging en binnen een half uurtje staat jouw bestelling voor je klaar. Zo geniet je gewoon thuis van een kwaliteit die je normaal alleen ervaart als je uit eten gaat in Bleiswijk. Bezorgen van eten in Bleiswijk is op dit moment nog niet mogelijk, maar we sluiten zeker niet uit dat dit in de toekomst wel kan. Houd onze website hiervoor in de gaten!

 

 

Burgermenu The Bull