Boxtel

Als je jezelf dé friettent van Boxtel noemt, dan moet je dat natuurlijk wel kunnen waarmaken. En reken maar dat Kwalitaria in Boxtel dat kan! Zulke lekkere friet heb je namelijk nog nooit geproefd. De aardappel waar de patat van wordt gemaakt is vol van smaak en dat proef je absoluut terug. Voeg daar een plantaardige olie om in te frituren aan toe en je hebt friet waar je je vingers bijna bij opeet. Bovendien heeft onze snackbar in Boxtel al meer dan 40 jaar de hit ‘friet stoofvlees’ op de menukaart staan, uiteraard met het vertrouwde Strik recept. Dat moet je proeven!

 

Lekker eten bij een Kwalitaria in Boxtel?

Cafetaria Strik in Boxtel

Naast friet, staat er vanzelfsprekend nog veel meer lekkers op de menukaart van onze cafetaria in Boxtel. Kwalitaria Strik in Boxtel heeft een assortiment aan snacks waar je u tegen zegt, er zijn burgers waar het water je van in de mond loopt en de belegde broodjes en de salades zijn ideaal voor het lunchmoment. Zelfs voor een lekker toetje ben je hier aan het juiste adres. Kies jij voor een lekkere frisse milkshake of voor een sorbetijsje? En heb je al gehoord dat Kwalitaria Strik op vrijdag en zaterdag tot 0:00 uur geopend is? Perfect voor ‘late night snack-sessies’ of voor als je gaat stappen.

Eten in Boxtel

Heerlijk eten in Boxtel? Kom dan naar het gezelligste zijstraatje van de Markt in Boxtel. In de Kruisstraat bevindt zich ons restaurant dat van binnen al net zo gezellig is. Toch snappen wij het ook heel goed als je na een drukke dag werken lekker op de bank wilt neerploffen. Waarom ga je in die situatie niet voor eten bestellen in Boxtel? Met een paar klikken heb jij jouw bestelling geplaatst via onze website. Indien gewenst, komen wij je maaltijd vervolgens nog op je thuisadres afleveren ook. Makkelijker kan niet.

 

 

Burgermenu The Bull