Breda

Kwalitaria is geen doorsnee cafetaria. Onze vestigingen zijn allemaal nét even wat anders. Bij Kwalitaria kun je terecht voor verse snacks en friet maar ook andere maaltijden als pittige kipreepjes, nasi goreng of shoarma. Daarnaast staat kwaliteit bij ons voorop en bereiden we al onze lekkernijen vers voor jou. Duurzaamheid vinden we ook erg belangrijk. We proberen daarom om steeds duurzamer te worden. En omdat wij niet zomaar een friettent in Breda zijn, kun je bij ons ook terecht voor veel meer dan alleen friet en snacks. Wat dacht je van een heerlijke salade of een goedgevulde uitsmijter? Of wordt de malse varkensschnitzel of ons huisgemaakte Brabantse stoofvlees jouw nieuwe favoriet? Ja, Kwalitaria is toch echt wel even wat anders dan de normale snackbar in Breda om de hoek. Met meer dan 130 locaties, zit er ook een vestiging bij jou in de buurt. Kwalitaria heeft in Breda twee vestigingen waar je terecht kunt:

 

Eten bestellen bij Kwalitaria in Breda?

Cafetaria of lunchroom in Breda?

Gezellig eten in een cafetaria of lunchroom in Breda? Wat dacht je van lunchen of dineren in een Kwalitaria? Eten in een gezellige omgeving en genieten van maaltijden waar iedereen stiekem iedere dag wel zin in heeft. De Kwalitaria’s in Breda zijn iedere dag tot 21.00 uur open. Dus als je nou op zoek bent naar een cafetaria of lunchroom in Breda met een leuke en aangename sfeer, kom dan langs bij een Kwalitaria! Al onze Kwalitaria’s hebben een grote keuze uit snacks. Met wel zeven verschillende kroketten, een nasischijf of frikandel xxl zit er voor iedereen wel wat lekker tussen. Zelfs voor de snackliefhebbers met een grote eetlust. Wij zijn de frietzaak van Breda waar je meer keuze hebt en net even wat andere snacks vindt dan je gewend bent.

Hamburgers thuisbezorgen in Breda?

De verse lekkernijen van Kwalitaria kun je ook thuis verslinden. Écht lekker eten zonder de deur uit te hoeven gaan, dat is mogelijk! Woon je in Breda en heb je bijvoorbeeld zin in heerlijke friet of een geweldige hamburger? Maak je geen zorgen, blijf lekker thuis. Kwalitaria is er om je honger en zin in een goede snack te stillen. Wij komen ons heerlijke eten bezorgen in Breda. Dus zoek je nog een goede snackbar die jouw friet of hamburger in Breda komt bezorgen? Zoek dan niet verder want Kwalitaria Bisschopshoeve heeft de lekkerste maaltijden, snacks en friet. Daarnaast kun je bij Kwalitaria Bisschopshoeve ook online je eten bestellen en zelf ophalen. Handig wanneer je uit werk of school je eten gelijk wilt meenemen. Fijn als je een keer geen zin hebt om te koken, wanneer je geen boodschappen in huis hebt of wanneer je gewoon zin hebt in écht lekker eten.

 

Burgermenu The Bull