Vers belegde broodjes

…met de lekkerste toppings

Wat is er lekkerder dan vers afgebakken brood? Lekker ambachtelijk brood vers belegd met de lekkerste ingrediënten natuurlijk! Wij bakken onze lekkere belegde broodjes elke dag vers voor je af. En dat proef je!

Luxe belegde broodjes

Lunchtime! Waar heb je zin in? Kies bijvoorbeeld voor een van onze warme, luxe belegde broodjes. Het broodje hete kip of broodje Brie Deluxe met bacon is echt een aanrader. Lekker op een wit of meergranen broodje. Ook een broodje met koud belegd behoort tot de mogelijkheden. Wat zeg je van een vers belegd broodje met Beemster kaas of ambachtelijke beenham? Mmm, welke van onze belegde broodjes ga jij bestellen?

Ons brood wordt gemaakt met ingrediënten van lokale, duurzame landbouwers. Alles is in eigen beheer: van akker tot bakker. De broodjes worden gebakken in een steenoven, wat leidt tot een bijzonder smaakvol broodje met veel karakter. Proef het zelf!

Zakelijke lunch bestellen?

Een zakelijke lunch op kantoor of een feest met lunch gepland? Kwalitaria heeft al vele jaren ervaring op het gebied van het verzorgen van catering. Bestel gemakkelijk een van onze broodpakketten en lunchpakketten of laat bittergarnituur bezorgen thuis of op kantoor. Bekijk ons hele assortiment op de website en bestel direct of bel ons voor de mogelijkheden.