Bussum

Lekker eten? Check. Een uitgebreid assortiment? Check. En dat alles met aandacht voor duurzaamheid? Nog eens check! We hebben het natuurlijk over Kwalitaria, de lekkerste snackbar in Bussum. Alhoewel, snackbar… Je kunt ons het beste omschrijven als een mix van een cafetaria en een gezellig restaurant. We zijn er voor een snelle hap, een uitgebreide maaltijd, maar ook voor gezonde opties en belegde broodjes voor de lunch. Al ben je natuurlijk ook welkom voor enkel een kopje koffie of een ijsje. Kom eens langs bij Kwalitaria Bussum of neem een kijkje op onze website. Daar vind je onze menukaart en de openingstijden van onze cafetaria in Bussum, én je kunt er direct online een bestelling plaatsen.

 

Lekker eten in Bussum?

De lekkerste én duurzaamste cafetaria van Bussum

Lekker en duurzaam, de perfecte combinatie als je het ons vraagt. Bij Kwalitaria in Bussum werken we dan ook met ingrediënten van hoge kwaliteit en daarbij verliezen we duurzaamheid niet uit het oog. Zo wordt de patat bij ons in Bussum gebakken in plantaardige olie en werken we zoveel mogelijk met duurzaam vlees en plofkipvrije producten. En kom je een lekkere milkshake bij ons afhalen in Bussum? Dan is deze gemaakt van verse weidemelk. Dat smaakt naar meer, toch? Wat bestel jij uit ons ruime assortiment?

Friet & snacks

Een lekker frietje, wat kun je daar op z’n tijd zin in hebben, hè? Helemaal als deze heerlijk dik gesneden is en krokant gebakken wordt zoals in onze snackbar. Zo lekker vind je ze niet bij de standaard friettent in Bussum! En dat lekkere frietje wordt helemaal compleet met mayonaise, curry of pindasaus en natuurlijk jouw favoriete snack. Bij Kwalitaria in Bussum vind je een uitgebreide lijst met snacks, van de alom bekende kroket en frikandel tot diverse vegetarische snacks. Wat mogen we voor jou in de frituur leggen?

Burger

Hallo lekkerste hamburger van Bussum! Met verschillende varianten op de menukaart is er een hamburger voor elke burgerfan. Ga jij voor een sappige burger met MRIJ-rundvlees of voor een van onze knapperige kipburgers? En ook een vegetarische hamburger behoort tot de mogelijkheden. Welke variant je ook kiest, we bereiden jouw burger altijd met verse ingrediënten en toppings. En bestel je jouw favoriete burger als menu, dan krijg je er een salade én de lekkerste friet van Bussum bij!

Maaltijden

Geen zin om te koken, maar wel een uitgebreide maaltijd eten? Bekijk dan onze menu’s eens! Lekker compleet met een portie friet en frisse salade. Ga jij voor ons heerlijke kipsaté menu of toch voor het schnitzel menu? Lastig kiezen, hè? Ook aan de kleine snackfans is gedacht. Speciaal voor hen is er het Kwalitaria kindermenu met friet, een snack, snoeptomaatjes, een verantwoord drankje en natuurlijk een klein cadeautje. Dat wordt smullen!

Vanavond eten bestellen in Bussum?

Met een paar klikken jouw favoriete burger, snack of maaltijd thuisbezorgd in Bussum? Het kan!

Eten bezorgen in Bussum

Ja, onze sappige burger is lekker. Maar weet je wat pas echt lekker is? Die lekkere burger bezorgd bij jou thuis! Je bestelt deze en alle andere lekkernijen van onze menukaart eenvoudig online op de Kwalitaria bestel website. Selecteer jouw favoriete maaltijd (vergeet de saus en een lekker drankje niet!), betaal vervolgens veilig online en dan is het wachten (eventjes maar hoor) tot onze bezorger jouw eten komt bezorgen in Bussum. Dus wil je lekker eten bestellen in Bussum? Denk dan eens aan Kwalitaria!

Afhalen in Bussum

Wist je dat afhalen in Bussum ook tot onze mogelijkheden behoort? Voor take away in Bussum bestel je ook eenvoudig online op onze website. Selecteer een tijdstip naar wens en wij gaan voor je aan de slag. Op het gekozen tijdstip staat jouw bestelling voor je klaar. Tot dan in ons afhaal restaurant in Bussum!

 

 

Burgermenu The Bull