Culemborg

Je hebt eten en je hebt écht lekker eten! Voor dat laatste ga je naar Kwalitaria in Culemborg, dé snackbar voor de lekkerste friet, snacks en verantwoorde hamburgers van oer-Hollands MRIJ-rund op een knapperige biologische bol. Maar ook heerlijk romig softijs of ijskoude milkshakes haal je bij ons. Wist je dat Kwalitaria de enige cafetaria in Culemborg is met elk seizoen een verrassend nieuwe milkshake smaak? Voor de kleine smulapen is er een kindermenu met altijd een gratis speeltje. Wat je ook kiest, dat wordt smullen geblazen voor het hele gezin! Kwalitaria zit inmiddels al op meer dan 130 plekken in Nederland, waarvan er twee gevestigd zijn in Culemborg: de Vluchtheuvel en Parijsch. Er zit dus altijd een Kwalitaria in de buurt. Een lekkere maaltijd, lunch, of snack tussendoor? Voor de lekkerste snackbar gaat Culemborg naar Kwalitaria!

 

Lekker eten bij een Kwalitaria in Culemborg?

Eten in Culemborg

Lekkere trek en niks in huis? Kom bij ons eten in Culemborg! We vinden het hartstikke gezellig als je langskomt. Of je nu alleen een kopje koffie wilt drinken of uitgebreid wilt dineren of lunchen in Culemborg, ons gezellige terras is bij mooi weer altijd voor je open. Maar we snappen ook wel dat je niet altijd tijd of zin hebt om naar buiten te gaan. Je kan in dat geval je eten bestellen in Culemborg bij Kwalitaria de Vluchtheuvel en dan komen we het lekker snel bezorgen. Of het nu gaat om de catering van broodjes, maaltijden, friet (of patat... wat je wil), bestel gemakkelijk online en laat je eten thuis bezorgen. Bij Kwalitaria Parijsch kan je nog niet kiezen voor bezorgen, maar dan kom je het lekkerste eten van Culemborg toch gewoon ter plekke eten of afhalen? Gegarandeerd het uitstapje waard!

De lekkerste shoarma in Culemborg

Wij zijn dol op snacken en alleen de beste frietjes, snacks, hamburgers staan bij Kwalitaria op het menu. Daarnaast hebben we diverse uitgebreide menu’s met onder andere nasi en varkenshaassaté, maar het populairste menu bij ons in Culemborg is toch wel het shoarma menu. De menu’s worden geserveerd met Kwalitaria’s verse friet, krokant gefrituurd in plantaardige olie en nog met de heerlijke smaak van echte aardappel. Zo lekker heb je patat in Culemborg nog niet eerder geproefd! Ook lekker zijn onze friet specials. Wat dacht je bijvoorbeeld van friet met runderreepjes of friet shoarma? Uniek in Culemborg! Het toetje wordt vandaag, wat ons betreft, een vers gedraaid softijsje of milkshake. Lekker!

 

Burgermenu The Bull