Dalfsen

Iets te vieren of gewoon lekkere trek? Er is altijd wel een goede reden om naar Kwalitaria in Dalfsen te komen. En dan hebben we nog niets eens benoemd dat onze snackbar in Dalfsen zich focust op eerlijke, duurzame producten, zoals plofkipvrije snacks. Nóg een extra reden dus om onze snackcorner in Dalfsen te bezoeken! Oh en ook voor een heerlijke lunch kun je bij Kwalitaria terecht. Onze cafetaria is, dankzij de belegde broodjes, uitsmijters en verse salades die op de kaart staan, namelijk net zo goed een lunchroom. En de koffie of cappuccino staat uiteraard voor je klaar! Dat zijn wel voldoende redenen om bij Kwalitaria te komen eten, dachten wij zo!

 

Lekker eten bij een Kwalitaria in Dalfsen?

Eten bestellen in Dalfsen

Gezellig als er vrienden komen eten, maar – help – dat betekent ook urenlang in de keuken staan om een driegangenmenu in elkaar te flansen. Of niet! Kwalitaria maakt het mogelijk om écht lekker eten te bestellen in Dalfsen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een lekkere hamburger die gewoon bij jou thuis bezorgd wordt, heerlijk vers én warm? Of een halve kip menu die je eenvoudig online bestelt? Kun jij ondertussen gezellig bijkletsen, zonder dat je in de keuken hoeft te staan. Nodig je vrienden dus maar snel uit om bij jou te komen eten in Dalfsen! Goed om te weten: bij Kwalitaria in Dalfsen kun je ook eten afhalen. Ideaal, als je op loopafstand woont!

De lekkerste shoarma in Dalfsen

Bij Kwalitaria alleen snacks te krijgen? Welnee! Op het uitgebreide menu staat nog veel meer lekkers. Een van de populairste gerechten bij ons in Dalfsen is het shoarma menu, bestaande uit heerlijk gekruide shoarma van de bakplaat, een portie patat en een frisse salade. Om je vingers bij af te likken! Naast shoarma, doet ook de patat het goed in onze vestiging in Dalfsen. En dan bedoelen we niet alleen het traditionele frietje speciaal of met mayonaise. Kom ook eens onze friet specials proberen, gemaakt met hete kip of kipreepjes. Of wat je dacht je een lekkere kapsalon? Kortom, genoeg lekkers om te komen proeven!

 

 

Burgermenu The Bull