De Bilt

Je wilt lekker, verantwoord en goed eten. Rara, waar ga je naartoe? Naar Kwalitaria in de Bilt natuurlijk! Wij zijn dan ook geen gewone snackbar in De Bilt. Wij bieden geen doorsnee kwaliteit en geen standaard assortiment, maar net even wat meer. Ja, je kunt bij ons terecht voor een frietje mayo en een kaassoufflé, maar óók voor een huisgemaakte hamburger, een kipsaté menu en een caesarsalade met verse ingrediënten. Dat is wat ons bijzonder maakt. Bovendien hebben we altijd aandacht voor duurzame ingrediënten die we zoveel mogelijk uit eigen land halen. Dat scheelt een hoop vervoer! ‘Natuurlijk de lekkerste’ noemen we dat. Kom langs in onze cafetaria in De Bilt en proef zelf hoe verrukkelijk dat smaakt.

 

Lekker eten bij Kwalitaria in De Bilt?

Eten in De Bilt

Lekker eten in De Bilt? Bij Kwalitaria eet je gezellig met het gezin. We hebben dan ook voor ieder wat wils. Grote eters kunnen hun geluk op met onze complete maaltijden, waaronder een schnitzel menu en shoarma menu. Op de gezonde tour? Probeer dan eens onze vers bereide maaltijdsalades. Speciaal voor kleine snackliefhebbers is er het Kwalitaria kindermenu en ook aan glutenvrije snacks en vegetarische snacks is gedacht. Zo kan echt iedereen lekker eten in onze cafetaria! Wist je dat je ook voor een lekkere lunch in De Bilt een bezoekje aan ons restaurant kunt brengen? Wij maken met liefde een pistolet of Italiaanse bol met warme beenham, carpaccio of gerookte zalm voor je klaar. Krijg je al trek? Kijk voor de actuele openingstijdens van onze snackbar in De Bilt op onze website.

Bestellen bij dé cafetaria in De Bilt

Met een paar klikken komt de sappige The Bull burger of een overheerlijk shoarma menu jouw kant op! Ook voor eten bestellen in De Bilt kun je namelijk bij ons terecht. Ideaal voor dagen waarop je weinig tijd hebt of onverwachts bezoek krijgt. Online bestellen werkt eenvoudig via de webshop van Kwalitaria. Kies jouw favoriete gerecht en een aantal minuten later komen wij je bestelling bezorgen in De Bilt. Makkelijker kan niet! Je bestelling liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Selecteer de gewenste afhaaltijd en wij zorgen dat die lekkere hamburger of dat overheerlijke snackmenu voor je klaarstaat.

 

 

Burgermenu The Bull