De Meern

Net als al onze andere Kwalitaria vestigingen, is Kwalitaria in de Meern dé plek om lekker maar ook verantwoord te eten. Kwaliteit vinden we belangrijk, maar de oorsprong van onze producten net zo goed. Geen plofkippen dus en waar mogelijk oer-Hollandse en biologische producten. Ook zo fijn aan onze snackbar in De Meern is dat je er met het hele gezin terechtkunt. Voor de kleine snackfanaten heeft Kwalitaria een kindermenu met friet, een snack en een verrassing. Ouders hebben keuze uit diverse menu’s, hamburgers, salades, belegde broodjes en... te veel om op te noemen! Kom langs in onze cafetaria in De Meern en bekijk het uitgebreide assortiment zelf.

 

Lekker eten bij een Kwalitaria in De Meern?

Kwalitaria Veldhof in De Meern

Gezellig én lekker eten doe je in Kwalitaria Veldhof in De Meern. We zijn iedere dag open tot 21:00 uur en op vrijdag zelfs tot 22:00 uur. Ideaal als een vrijdagmiddagborrel weer eens uitloopt. Over die ‘vrijmibo’ gesproken, wist je dat je bij Kwalitaria Veldhof ook heerlijke porties bittergarnituur besteld? Van de lekkerste bitterballen en kaasstengels tot de heetste vlammetjes; perfect voor een feestje. En bestel je ze via onze website, dan komen onze bezorgers ze nog bij je thuis of op het werk brengen ook. Dat is handig!

Eten in de Meern

Hopelijk hebben wij de vraag waar je vanavond moet gaan eten in De Meern nu wel beantwoord. Mocht je toch nog twijfelen, dan brengen onze heerlijke burgers daar vast verandering in. Met meer dan tien verschillende burgers op de menukaart, zit er vast wel één tussen die jou aanstaat. Wordt het een kipburger, de visburger, een vegetarische hamburger of laat je je verrassen met onze seizoensburger? Onze favoriet is The Bull met Beemster kaas, bacon, rode uit en BBQ-saus. Denk jij nog maar even na over je keuze, wij zetten bij Kwalitaria in De Meern de grillplaat alvast voor je aan!

 

 

Burgermenu The Bull