Delft

Een heerlijke kipburger met pittige cocktailsaus. Mmm, dat klinkt lekker, hè? Of wat dacht je van een verrukkelijke schnitzel met de allerlekkerste friet en een frisse salade? Dit zijn slechts twee voorbeelden van het grote aanbod aan lekkernijen van Kwalitaria in Delft. Dus ben je op zoek naar écht lekker eten in Delft? Naar eten waar je zowel thuis als in een van onze restaurants van kan genieten? Dan moet je bij onze snackbar in Delft zijn! We staan iedere dag voor jou klaar om verse heerlijkheden te bereiden. Zien we je snel in één van onze locaties?

 

Eten bestellen bij Kwalitaria in Delft?

De lekkerste cafetaria in Delft

Als je gek bent op friet en snacks, dat zit je helemaal goed bij Kwalitaria. Wist je dat wij veel meer te bieden hebben dan de standaard frietzaak in Delft? We hebben een gevarieerde menukaart met veel meer smakelijke gerechten dan je verwacht! We nemen je graag mee in ons uitgebreide assortiment (en waag het niet om Kwalitaria daarna nog te vergelijken met de standaard patatzaak in Delft).

Friet & snacks

Zoals gezegd, friet- en snackfans kunnen hun geluk op bij Kwalitaria. Met een ruimer assortiment dan de gemiddelde friettent in Delft, wordt het bijna moeilijk om een keuze te maken. Ga jij voor een simpel frietje met mayo, curry of ketchup? Of durf jij een gewaagdere optie aan, zoals onze friet hete kip? Wat je ook kiest, smaken zal het altijd. Doordat wij de friet frituren in plantaardige olie, ontstaat namelijk de lekkerste friet van Delft! Ook qua snacks is het aanbod reuze. Van kroketten in allerlei soorten tot een loempia en bitterballen; we hebben het allemaal. En vanaf nu zijn wij ook jouw favoriete vegetarische snackbar in Delft, want we voegen steeds meer vegetarische snacks toe aan het assortiment.

Smaakvolle menu’s

Een goed vullende maaltijd van topkwaliteit? Laat dat maar aan ons over! Dankzij de smaakvolle maaltijden op onze menukaart kan ook iedereen met grote trek zijn of haar geluk op. Hoe klikt bijvoorbeeld een kipsaté menu? Of bestel een gyros menu met de lekkerste gyros van Delft. En probeer jij ergens anders maar eens zulke heerlijke gekruide shoarma te bestellen in Delft. Wedden dat jij het nergens anders zo smaakvol vindt?

Hamburgers

Hetgeen waar Kwalitaria bekend om staat en waar we best een beetje trots op zijn, dat zijn onze burgers. Stuk voor stuk belegd met verse ingrediënten en geserveerd op een biologisch broodje. Neem nou The Bull, wat ons betreft de beste burger van Delft. Hij wordt gemaakt van sappig MRIJ-rundvlees en belegd met kaas, bacon en barbecuesaus. Wat wil een burgerliefhebber nog meer? Nou, patat en salade, horen wij je denken. Dat komt goed uit, want bestel je een hamburger menu, dan wordt dat er altijd bij geserveerd.

Eten bestellen in Delft?

Is je zin om te koken ver te zoeken? Geen probleem! Sterker nog, dat komt heel goed uit, want je kunt heel gemakkelijk eten bestellen in Delft dankzij Kwalitaria.

Online eten bestellen in Delft

Heb je al eens een kijkje genomen op de website van Kwalitaria? Dat is dé plek om online eten te bestellen in Delft! Naast dat je op de website de openingstijden van jouw favoriete snackbar in Delft bekijkt, kun je er namelijk ook gemakkelijk een bestelling aan ons doorgeven. Maak eenvoudig een keuze uit de vele gerechten: ga je voor een burger, snack of maaltijd? Of toch liever voor gezond eten, zoals een salade? Heb je een keuze gemaakt, betaal dan gemakkelijk en veilig online en kies vervolgens de optie bezorgen in Delft. Je eten liever afhalen in onze snackbar? Ook dat kan! Selecteer in dat geval bij je bestelling de optie afhalen in Delft.

Eten bezorgen in Delft

In Delft eten laten bezorgen door onze snackbar? Onze bezorgers staan al klaar om voor jou op de fiets te springen. Zo hoef jij de deur niet uit. Heb je een feestje maar ben je de hapjes vergeten? Bestel dan gemakkelijk online onze lekkerste snacks en bittergarnituur en wij komen jouw eten thuis in Delft bezorgen. Makkelijker wordt het niet!