Diemen

Begin jij spontaan te kwijlen bij de gedachte aan een frietje hete kip of een hamburger met kaas en bacon? Ons restaurant in Diemen is voor jou dan the place to be! Deze heerlijkheden staan namelijk, samen met nog veel meer lekkers, op de menukaart van Kwalitaria in Diemen. Zodra jij deze lekkernijen hebt geproefd, snap je meteen waarom Kwalitaria Diemen in de Cafetaria Top 100 terecht is gekomen. Waar je onze cafetaria in Diemen vindt? Kwalitaria Diemerplein is gevestigd in het Winkelcentrum Diemerplein. Onze sfeervolle horeca gelegenheid met fraai terras is daar niet te missen. Tot gauw!

Lekker eten bij een Kwalitaria in Diemen?

Kwalitaria Diemerplein

Kwalitaria Diemerplein

Snackbar in Diemen

Kwalitaria is niet de enige snackbar in Diemen Noord, maar wel de enige eettent waar je zowel snacks, friet en burgers, als belegde broodjes, salades en uitsmijters bestelt. Iedereen die graag eens wat anders bestelt, zit dus goed in onze snackbar in Diemen. Bij diegene vallen vast en zeker ook de seizoen specials in de smaak. Elk kwartaal komen er nieuwe, verrassende gerechten op het menu, zodat je telkens iets nieuws kunt proberen. Maar hé, er is ook niets mis met een ouderwets frietje met mayonaise, dus ook dat maken ze in onze cafetaria in Diemen met alle liefde voor je klaar. En dan het liefst met een kroket of frikandel erbij natuurlijk, toch?

Eten bestellen in Diemen

Geen keukenprins(es)? Wordt een afhaalkoning of -koningin! Bij Kwalitaria kun je namelijk ook eten bestellen in Diemen. Helemaal gemakkelijk is dat je jouw bestelling online aan ons doorgeeft, via jouw telefoon of computer. Wil je het eten zelf afhalen of laten bezorgen in Diemen? Het kan beide, de keuze is aan jou. Welke optie je ook kiest, één ding is zeker: jij nuttigt straks het lekkerste eten in Diemen gewoon op jouw eigen bank. Zo mis jij niets van die spannende sportwedstrijd of van jouw favoriete serie en heb je wél een verse, warme maaltijd om van te genieten.