Dokkum

Aangenaam! Wij zijn Kwalitaria. Een snackbar maar toch ook weer niet. Huh, hoe zit dat? Zoals je van een snackbar gewend bent bestel je bij Kwalitaria in Dokkum de lekkerste friet en snacks. Maar het menu bevat daarnaast allerlei verrassende gerechten die je in eerste instantie misschien niet bij een cafetaria in Dokkum verwacht. Neem maar eens een kijkje op de menukaart van Kwalitaria Dokkum. Daar zie je naast de frikandellen en kroketten ook smakelijke burgers, heerlijke maaltijdsalades, rijkelijk belegde broodjes en glutenvrije snacks staan. Jij weet vanaf nu dus waar je moet zijn om lekker te eten in Dokkum. En lekker eten zit ‘m wat ons betreft niet alleen in de smaak. Als Kwalitaria hechten wij veel waarde aan het duurzame karakter van onze producten en ingrediënten. Zo werken we met rundvlees van Hollandse bodem, verse weidemelk en plofkipvrije producten. Kortom, wil jij heerlijk én eerlijk eten bij een snackbar in Dokkum, dan zien we je hopelijk snel bij Kwalitaria Dokkum De Leckerbeck.

Lekker eten in Dokkum?

Kwalitaria De Leckerbeck

 

Kwalitaria De Leckerbeck

> NAAR DE VESTIGING

 

Eten bestellen in Dokkum

Kun jij ook de hele week al uitkijken naar die ene dag waarop jij altijd friet haalt of eten bestelt? Lekker hè, zo’n genietmomentje? Dat vinden wij nou ook en daarom hebben wij online eten bestellen in Dokkum heel gemakkelijk voor je gemaakt. Geef je bestelling via de Kwalitaria website aan ons door en kom je eten vervolgens op het gewenste tijdstip bij ons afhalen in Dokkum. Eten bezorgen is op dit moment nog niet mogelijk, maar houd onze website in de gaten. De lekkere Kwalitaria gerechten worden binnenkort ook bij jou thuisbezorgd in Dokkum.

Denk je nu ‘Eten bestellen? Ik wil lekker uit eten in Dokkum!’, denk ook dan eens aan Kwalitaria. In ons gezellige en sfeervolle restaurant is genoeg plek om met het hele gezin te komen eten. Met voor je op tafel een uitgebreid menu met kipsaté of een schnitzel en voor de kids een kindermenu is buiten de deur eten bij Kwalitaria zo’n slecht idee nog niet. Zeker niet met een ijsje of milkshake na! Mmm… Benieuwd naar de openingstijden van onze cafetaria in Dokkum? Je vindt ze op onze website. 

De lekkerste cafetaria in Dokkum

Je zou haast keuzestress krijgen van al die lekkere opties. Wij lichten de populairste gerechten van onze snackbar in Dokkum daarom graag voor je uit.

Friet

Is het nou friet of patat… het blijft een welles-frietes discussie. Hoe dan ook, wat is een cafetaria zonder deze heerlijke krokante lekkernij? Lekker gewoontjes met mayonaise of pindasaus of doe eens gek en bestel jouw portie patat met warm vlees of kip. Een leuk weetje: de verse friet van Kwalitaria wordt speciaal voor ons gemaakt. Nergens anders zo lekker dus. Zeg maar gerust de lekkerste friet van Dokkum.

Hamburgers

The best burgers in town, oftewel: de beste hamburgers van Dokkum! Als je het ons vraagt eet je die bij Kwalitaria. Wat onze burgers zo lekker maakt? Denk aan topkwaliteit vlees van Hollandse bodem, verse toppings, een knapperig, biologisch broodje en ja hoor, het watertanden is begonnen. Sorry daarvoor. En heb je al gezien dat onze snackbar in Dokkum alle burgervarianten ook als vegetarische hamburger aanbiedt? Dat is dubbel lekker!

Belegde broodjes

Wist je dat Kwalitaria net zo goed een lunchroom is. We verwelkomen je dan ook graag voor een lekkere lunch in Dokkum. Dat lekker lunchen doe je bij ons met net afgebakken en vers belegde broodjes. Waarmee wil je jouw broodje belegd hebben? De vele keuzes maken het er niet gemakkelijker maar wel lekkerder op. Wordt het een warme topping zoals hete kip of krokante kip? Of eet jij toch liever een broodje carpaccio. Eén ding is zeker: ook voor een lekkere middagmaal zit je goed in ons restaurant in Dokkum. Tot snel!