Drachten

‘In lekker hapke’ halen in Friesland? Dan zit je goed bij Kwalitaria Drachten. Wij staan namelijk voor écht lekker eten en besteden daarbij ook aandacht aan duurzaamheid; twee dingen die wij belangrijk vinden! Dat zie je onder andere terug in de hamburgers van onze snackbar in Drachten. Die zijn gemaakt van vlees van Hollandse bodem en worden geserveerd op een broodje die biologisch is. Verantwoord lekker dus! Bovendien werkt onze cafetaria in Drachten waar mogelijk met plofkipvrije producten. Dat maakt ons kipsaté menu en onze kipnuggets nóg lekkerder. Kortom, voor echt lekker eten in Drachten ga je naar Kwalitaria. Dankzij de gezellige inrichting doet ons restaurant niet onder voor de meeste eetcafés binnen Drachten. Ideaal om met het hele gezin te komen eten, maar we snappen ook dat daar niet altijd tijd voor is. Daarom kun je ook thuis genieten van onze lekkere gerechten!

Lekker eten bij Kwalitaria in Drachten?

Kwalitaria Walk Inn

Kwalitaria Walk Inn

Eten bestellen in Drachten

In Drachten uit eten gaan is leuk, maar soms wil je gewoon liever thuis genieten van een warme maaltijd. Lekker, onder het genot van je favoriete serie of die ene wedstrijd die je per se niet wilt missen. Kies ook dan voor Kwalitaria, want je kunt bij ons gemakkelijk online eten bestellen in Drachten.

Online eten bestellen in Drachten

Je favoriete gerecht met een paar klikken bij je thuis. Hoe lekker klinkt dat? Selecteer op de Kwalitaria bestelsite een van de menu’s of kies voor die lekkere salade en laat je maaltijd vervolgens door onze snackbar in Drachten bezorgen. Makkelijker wordt het niet! Liever je eten afhalen bij onze vestiging in Drachten? Dat kan ook! Onze medewerkers zorgen er ervoor dat jouw bestelling klaarstaat op het door jou aangegeven tijdstip. Je bepaalt dus zelf hoe laat jij jouw eten in Drachten komt afhalen. Eet smakelijk!

Openingstijden

Naast een volledige lijst met de lekkerste gerechten, vind je op de website van onze snackbar in Drachten ook de openingstijden. Zo weet je precies wanneer je bij Kwalitaria Drachten terecht kunt. En dat is nagenoeg altijd, want het leukste eetcafé van Drachten is van maandag tot en met zondag geopend! Zien we je snel?

Patat bestellen in Drachten

Vergeet de standaard frietzaak in Drachten; de lekkerste patat bestel je bij Kwalitaria! Maar ook onze burgers en snacks zijn om te smullen. Ontdek het assortiment van Kwalitaria Drachten!

Patat

Zodra je onze Agria patat hebt geproefd, weet je: dit is de beste patat van Drachten. De friet van Kwalitaria is lekker krokant gebakken en wat dikker gesneden. Om je vingers bij af te likken! Lekker in combinatie met een snack of een van onze vele hamburgers. En natuurlijk staan alle sauzen paraat: dip jij je friet in mayonaise, curry of ketchup? Tip: wil je met het hele gezin van een lekker frietje genieten? Kies er dan voor om bij ons een gezinszak patat te bestellen in Drachten!

Hamburgers

Dé hamburger van Drachten? Die bestel je bij Kwalitaria. Met een ruim assortiment burgers is er voor elke burgerfan wat wils. Probeer onze knapperige kipburger, proef de sappige rundvleesburger of eet een dag geen vlees en ga voor onze vegetarische hamburger van tomaat. Oei, dat wordt lastig kiezen! En dan hebben we het nog eens gehad over de lekkere toppings, waaronder bacon, kaas, ui en komkommer. Grote trek? Bestel dan een burgermenu met friet en sla. Eet smakelijk!

Snacks

Wat is een snackbar zonder snacks? De keuze is dan ook reuze op de menukaart van Kwalitaria. Wat mogen we voor jou in de frituur gooien: een frikandel of vegetarische kroket? Of een portie bittergarnituur voor als je iets te vieren hebt? Natuurlijk ontbreekt ook de eierbal, de typisch Noord-Hollandse lekkernij, niet! Loopt het water je al in de mond?