Driebergen

In een snackbar hebben ze alleen friet en snacks. In een snackbar zit je niet gezellig en in een snackbar hebben zee geen gezonde opties… Niets van dit alles is waar. Als je het over Kwalitaria Driebergen hebt tenminste. Onze snackbar in Driebergen heeft veel meer op het menu staan dan alleen friet met mayonaise en een frikandel. Wat dacht je bijvoorbeeld van een sappige hamburger met diverse toppings zoals kaas, bacon of beenham? Ook beleggen we graag een vers afgebakken broodje voor je met carpaccio of kipreepjes en als gezonde optie heb je keuze uit diverse salades. Een snackbar niet gezellig? Loop dan eens onze cafetaria in Driebergen binnen en ervaar zelf dat ons restaurant de ideale plek is om met het hele gezin te komen eten.

Lekker eten bij een Kwalitaria in Driebergen?

Kwalitaria Driebergen

Kwalitaria Driebergen

> NAAR DE VESTIGING

 

Dé cafetaria in Driebergen

De Traaij in Driebergen is dé winkelstraat van de stad. Een Kwalitaria mag daar natuurlijk niet ontbreken! Komt tussen het winkelen door even een kopje koffie drinken, geniet van een heerlijke lunch of neem direct een lekkere, warme maaltijd mee naar huis. Ideaal zo’n snackbar op de Traay in Driebergen! En weet je wat ook reuzehandig is? Kwalitaria doet ook aan bezorgen in Driebergen. Jij hoeft de regen of sneeuw voortaan dus niet meer te trotseren, wij brengen jouw bestelling gewoon tot aan je voordeur.

Eten in Driebergen

Er zijn genoeg opties om in Driebergen te eten, maar wil je lekker én verantwoord eten, dan moet je bij Kwalitaria Driebergen zijn. Kwaliteit vinden wij belangrijk, maar verantwoord bezig zijn net zo goed. Daarom krijg je zoveel mogelijk producten van Hollandse bodem voorgeschoteld als je bij ons komt eten in Driebergen. Daarbij werken wij met plofkipvrije producten en onze broodjes zijn waar mogelijk biologisch en gemaakt van desem dat een langzaam en natuurlijk rijsproces heeft. Dat noemen wij pas lekker uit eten gaan in Driebergen!