Eerbeek

Een maaltijd om je vingers bij af te likken, die vind je zeker bij Kwalitaria. Onze snackbar in Eerbeek is namelijk niet zomaar een snackbar. Bij ons smul je ook van een overheerlijke snackmenu’s, belegde broodjes, maaltijdsalades en het lekkerste schepijs. Of ben je juist op zoek naar een lekkere burger? Wat dacht je dan van onze huisburger, de Eerbeekse burger met frietsaus, curry en zoetzure komkommer? Wie weet wel jouw nieuwe favoriet! Voor onze burgers gebruiken we Hollands rundvlees van topkwaliteit. Of ben je meer een fan van een goulashkroket of een lekker bittergarnituurtje? Ook dan ben je bij Kwalitaria Eerbeek welkom. Wij hebben een zeer gevarieerd menu met lekkernijen voor iedereen!

Lekker eten bij een Kwalitaria in Eerbeek?

Kwalitaria Eerbeek

Kwalitaria Eerbeek

Eten in Eerbeek

Woensdag… patatdag natuurlijk! En dat geldt ook in onze cafetaria in Eerbeek. Daar geniet je op deze dag van vier porties friet met vier lekkere snacks voor een mooi prijsje! Natuurlijk kun je ook op andere dagen van de week lekker bij ons eten in Eerbeek. Onze snackbar is zeven dagen per week geopend. Bovendien vinden wij van Kwalitaria dat iedereen lekker moet kunnen eten. Daarom hebben we ook glutenvrije snacks op de menukaart staan en is er ook voor de vegetariër voldoende keuze.

Burgers in Eerbeek

Wat eten we vanavond? Wij weten het antwoord wel: de beste burgers van Eerbeek natuurlijk! En die beste burgers vind je bij Kwalitaria. De combinatie van Hollands vlees, een vers afgebakken broodje en heerlijke toppings laat je gegarandeerd watertanden. Is er iets te bedenken dat nóg lekkerder is? Jazeker, want als je een burgermenu bestelt krijg je er ook nog eens heerlijke friet bij. Deze lekkere maaltijd liever op je eigen bank nuttigen? Je kunt bij ons ook heel makkelijk eten bestellen in Eerbeek. Maak je keuze via onze website en kom je bestelling vervolgens afhalen of laat het bezorgen bij jou thuis.