Emmen

Je bent gewaarschuwd, na het lezen van deze tekst heb je gegarandeerd lekkere trek. Wij gaan je namelijk vertellen dat je bij Kwalitaria in Emmen écht lekker en verantwoord kunt eten. Zo zijn onze Oer-Hollandse burgers niet gemaakt van zomaar vlees, maar van topkwaliteit rundvlees en onze kipproducten zijn helemaal plofkipvrij. Bovendien kun je met het hele gezin bij onze snackbar in Emmen terecht, want er is voor iedereen wat lekkers. Voor de kleine snackfanaten heeft Kwalitaria een kindermenu en ouders hebben keuze uit diverse menu’s, salades, friet en snacks. Geef maar toe, je hebt nu inderdaad lekkere trek. Dan is er nog maar één manier om je honger te stillen: kom naar onze cafetaria in Emmen!

 

Lekker eten bij een Kwalitaria in Emmen?

Eten bestellen in Emmen

Die goeie nieuwe tijd! Je bestelt online en binnen enkele minuten heb je een warme, verse maaltijd in huis. Ook Kwalitaria gaat met haar tijd mee, dus je kunt ook bij ons eenvoudig eten bestellen in Emmen. Met een paar klikken op de website heb jij een snackmenu of belegd broodje op je bestellijst staan. Terwijl jij vervolgens de kinderen van school haalt of wat huishoudelijke taken doet, bereiden wij je eten en komen het bezorgen op jouw adres in Emmen. Een win-win situatie dus! Naast eten laten bezorgen, kun je natuurlijk ook bij ons komen eten in Emmen. In onze cafetaria zit je hartstikke gezellig en we vertellen je graag meer over onze producten.

Beste patat in Emmen

‘Doe mij maar een ouderwets frietje mayo!’ Herken jij jezelf in deze uitspraak? Dan zit je goed bij Kwalitaria, want daar hebben ze de allerlekkerste patat van Emmen. Onze friet wordt lekker dik gesneden, net zoals de Vlaamse Friet, alleen dan wat krokanter gebakken. Heerlijk! Een bakje mayonaise, joppiesaus of satésaus erbij en genieten maar! Nog meer trek? Dan raden wij je een van onze burgers aan. Ook voor een lekkere hamburger in Emmen ben je bij Kwalitaria namelijk aan het juiste adres: van de classis burger tot een pittige variant en van de kipburger tot een vegetarische hamburger van tomaat. Welke kom jij proeven?