Emmer-Compascuum

Welkom bij de lekkerste snackbar in Emmer-Compascuum! Voor echt lekker eten zit je goed bij Kwalitaria, want we hebben een ruim assortiment waarbij kwaliteit en duurzaamheid altijd voorop staan. Niet doorsnee dus, maar een bijzondere snackbar waar je op een verantwoorde manier geniet van friet en snacks, maar ook van smakelijke hamburgers, huisgemaakte salades en vers belegde broodjes. En wist je dat er elk seizoen nieuwe specialiteiten op de kaart staan, die gebaseerd zijn op ingrediënten van dat seizoen? Zo blijven we onze gasten steeds weer verrassen. Niet voor niets is onze cafetaria in Emmer-Compascuum verkozen tot de op één na beste snackbar van Nederland in de Cafetaria Top 100. Kom snel langs bij Kwalitaria in Emmer-Compascuum en ervaar het zelf!

 

Lekker eten bij een Kwalitaria in Emmer-Compascuum?

Eten bestellen in Emmer-Compascuum

We vinden het reuze gezellig als je langskomt in onze snackbar in het centrum van Emmer-Compascuum. In ons restaurant is voldoende plek om met het hele gezin te komen eten en bij mooi weer kun je op ons ruime terras terecht. Toch snappen we het ook als je soms geen tijd hebt om uitgebreid te dineren. Daarom kun je door ons ook eten laten bezorgen in Emmer-Compascuum. Ideaal als je weinig tijd hebt, maar toch lekker wilt eten. Om online te bestellen in Emmer-Compascuum ga je naar de webshop van Kwalitaria. Maak een keuze uit onze heerlijke gerechten, selecteer een bezorgtijd naar wens en betaal veilig en gemakkelijk online. Onze bezorger brengt jouw bestelling vervolgens tot aan de deur, uiteraard nog heerlijk warm. Eet smakelijk!

De lekkerste friet in Emmer-Compascuum

Vrijdag frietdag! Ach, wat maakt het ook eigenlijk uit wat voor dag het is, de Kwalitaria friet smaakt altijd. De patat wordt speciaal voor ons gemaakt, dus smaakt nergens anders zo lekker. Onze frietjes worden lekker dik gesneden en we bakken ze heerlijk krokant. Proef het zelf, zouden we zeggen! Eens iets anders eten dan het standaard frietje mayo? Dan zijn de friet specials van onze cafetaria iets voor jou. Hoe lekker klinkt bijvoorbeeld de Cheesy Hot Fries met friet en warme kaassaus of een boerenfriet met champignons, spekjes en ui? Heb je het door? Voor de lekkerste friet in Emmer-Compascuum ga je naar Kwalitaria!

 

Burgermenu The Bull