Goirle

Weet jij wat een hamburger, een glutenvrije frikandel, een broodje pittige kipreepjes en een salade tonijn met elkaar gemeen hebben? Je eet ze allemaal bij Kwalitaria in Goirle! Met zo’n uitgebreide menukaart mag je jezelf toch wel een bijzondere cafetaria in Goirle noemen. En die menukaart wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe, verrassende recepten. Zo geniet je in onze snackbar in Goirle sinds kort van diverse frietspecials, oftewel: patat met een topping. Krijg jij al trek van friet met romige, warme kaassaus? Of begint je maag te knorren van boerenfriet met champignons, uit en spek? Dan zit er maar één ding op: kom als de bliksem naar Kwalitaria in Goirle!

 

Lekker eten bij een Kwalitaria in Goirle?

Eten de bij Tra

‘Even eten bij Tra’ is al jaren een begrip in Goirle. Het familiebedrijf bestaat dan ook al meer dan 70 jaar. Dat je lekker kunt eten bij Tra in Goirle weten de vaste gasten inmiddels wel, maar ook het Nederlands Frietcentrum denkt er zo over. Maar liefst drie snacks van Kwalitaria Tra zijn namelijk bekroond met goud. De huisgemaakte rundvleeskroket, de goulashkroket en de bamihap van onze snackbar in Goirle hebben een oorkonde gekregen. Dat moet je proeven! Ook lekker om bij Kwalitaria te komen eten in Goirle:

  • Hamburgers
  • Friet & snacks
  • Maaltijden
  • Kindermenu
  • Belegde broodjes
  • Salades
  • IJs & milkshakes

Eten bestellen Goirle

We hebben allemaal wel eens zo’n dag dat je geen zin hebt om te koken of om boodschappen te doen. Herkenbaar? Dan word jij vast blij van het feit dat je bij Kwalitaria ook eten kunt bestellen in Goirle. Je kan je bestelling komen afhalen bij ons in Goirle, maar we bezorgen je eten net zo lief bij je thuis. Dan hoef je de deur helemaal niet meer uit! Lekker eten in Goirle betekent dus helemaal niet dat je dat alleen buiten de deur kunt doen; jij geniet straks aan jouw eigen keukentafel of – nog beter – jouw bank van een lekkere, verse maaltijd!