Haarlem

Wil je uitgebreid en lekker eten in Haarlem, maar niet al te veel betalen? Kom naar Kwalitaria in Haarlem! Op het uitgebreide menu staat al het lekkers dat jij je maar kunt wensen, plus nog heel veel meer. Zo eet je bij onze cafetaria in Haarlem heerlijke burgers, friet en snacks, maar ook uitsmijters, salades en belegde broodjes. Bovendien worden alle gerechten vers voor je klaargemaakt. Kortom, van gezond en vers eten bestellen in Haarlem tot zondigen met jouw favoriete snack; je gaat er allemaal voor naar Kwalitaria. Niet voor niets is Kwalitaria Reko in 2020 uitgeroepen tot de beste snackbar in Haarlem! Vooral de zelfgemaakte eierballen van onze snackbar in de Cronjestraat in zijn favoriet bij de gasten. Stap eens binnen en proef het zelf, zouden we willen zeggen!

 

Lekker eten bij Kwalitaria in Haarlem?

Eten bestellen in Haarlem

Van uitgebreid uit eten tot een snelle hap scoren; er bestaat een plek waar dit allebei kan. Wie al eens bij Kwalitaria is binnengestapt, weet dat we niet hetzelfde zijn als de doorsnee Haarlemse snackbar. Dankzij de gezellig inrichting en sfeervolle ambiance zit je bij ons helemaal goed als je een leuk eetcafé in Haarlem zoekt om aangenaam te eten. Kom je snel langs in ons bijzondere restaurant?

Online eten bestellen in Haarlem

Je krijgt onverwachts vrienden over de vloer, maar hebt niet genoeg eten in huis... Help! Gelukkig biedt Kwalitaria de oplossing, namelijk: eten bestellen in Haarlem. Bel even naar de Kwalitaria vestiging of nog makkelijker: gebruik de Kwalitaria website om patat of een hamburger te bestellen. Met een paar drukken op de knop is het geregeld en kun je jouw eten afhalen in onze snackbar in Haarlem Centrum. Bezorgen in Haarlem doen we op dit moment nog niet, maar houd onze website in de gaten, want we sluiten niet uit dat dit in de toekomst wel mogelijk is.

Openingstijden

Nu je hebt gelezen over al het lekkers dat je bij Kwalitaria bestelt, ben je vast benieuwd naar wanneer je allemaal bij Reko, onze snackbar in Haarlem terecht kunt. We hebben goed nieuws voor je: ons eetcafé in de buurt van Haarlem Centrum is alle dagen van de week open. Zelfs op zondag kun je in de Cronjestraat dus terecht voor een lekkere snack! Kijk op de website van Kwalitaria Reko Haarlem voor recente openingstijden.

De beste patat in Haarlem

Als je tot beste cafetaria van Haarlem wordt benoemd, dan mag je daar natuurlijk best een beetje trots op zijn. We vertellen je dan ook graag meer over waarom onder andere onze friet en hamburgers de beste van Haarlem zijn.

De lekkerste friet van Haarlem

Heb jij de lekkerste patat van Haarlem al geproefd? Daarvoor hoef je niet naar een chic restaurant; nee, de beste friet van Haarlem bestel je gewoon bij Kwalitaria! Een combinatie van dik gesneden, krokant gebakken en verantwoorde frituurolie maken het de lekkerste friet die je ooit zult proeven. Zo lekker, dat je het liefst meteen een gezinszak friet bestelt. En voor wie een frietje met mayo of curry net iets te gewoontjes is, maken wij graag een frietje met topping klaar: wordt het de patat met warme kaassaus of een frietje stoofvlees?

De beste hamburger van Haarlem

Burgerfans opgelet: ook voor de beste hamburger in Haarlem loop je bij Kwalitaria binnen. Onze MRIJ-burger met rundvlees is heerlijk sappig en belegd met verse ingrediënten, zoals kaas en sla. En dit alles wordt geserveerd op een biologisch broodje. Mmm, loopt het water je al in de mond? Wie liever geen vlees eet, hoeft niet naar de vegan snackbar in Haarlem, want er staat ook een vegetarische hamburger op onze menu lijst. Ga jij ‘m proeven? Wij zijn benieuwd of jij onze hamburgers net zo lekker vindt als wij!

Burgermenu The Bull