Hillegom

Nog net op de grens van de provincie Zuid-Holland ligt het prachtige plaatsje Hillegom. Hollandser dan dit krijg je het niet, met de bekende Bollenstreek waar duizenden toeristen per jaar de streek om bezoeken. Ben je op zoek naar een plek om iets lekkers te eten in Hillegom, dan kun je terecht bij Kwalitaria Hillegom. Deze cafetaria, snackbar, patatzaak of hoe je het ook wil noemen heeft het kwaliteitskeurmerk van Kwalitaria. Dat is kwaliteit, verantwoord, lekker eten en snacken met een breed assortiment aan producten zoals huisgemaakte burgers of een lekkere portie friet of patat met een lekkere snack. We hebben zelfs vers belegde broodjes, dus jouw zoektocht naar een lunchroom in Hillegom stopt hier! Ben je vegetariër, dan is er ook voldoende keuze. Kies bijvoorbeeld voor de kwaliteit snacks van de Vegetarische Slager. Met meer dan 130 locaties door heel Nederland is er altijd wel een Kwalitaria bij jou in de buurt. In de Bollenstreek moet je bij deze snackbar in Hillegom zijn.

Lekker eten bij een Kwalitaria in Hillegom?

Eten in Hillegom

Lekker uit eten in Hillegom, maar niet meteen de volle mep betalen? Denk eens aan Kwalitaria! Of je nu samen of gezellig met het hele gezin een hapje wilt eten in Hillegom, iedereen is welkom. Maar we begrijpen ook dat iedereen weleens geen zin heeft om te koken. Je bent moe aan het einde van de week of je hebt fanatiek gesport. Er komt onverwachts bezoek of je hebt het gewoon verdiend! Waarom kies je dan niet voor eten bestellen bij ons in Hillegom? Bestel gemakkelijk en snel op de website van Kwalitaria en laat je eten thuisbezorgen. Je betaalt eenvoudig vooraf met iDEAL. Ben je met collega’s nog aan het overwerken op het werk, denk dan eens aan een lekker burgermenu van Kwalitaria. Of laat bitterballen bezorgen bij je op het werk. Plezier gegarandeerd!

De lekkerste burgers van Hillegom

Als je denkt dat je bij Kwalitaria alleen snacks en patat kunt eten, dan heb je het mis. Kwalitaria is dan ook geen standaard cafetaria. Wist je bijvoorbeeld dat je bij ons in Hillegom ook lekkere shoarma kunt eten? Het shoarma menu is dan ook een van de populairste menu’s. Daarnaast komt ook onze hamburger voor in vele bestellingen. Burgers zijn er in alle soorten en maten, maar bij Kwalitaria in Hillegom hebben ze wel hele lekkere hamburgers, al zeggen we het zelf. Neem nou The Bull met 180 gram MRIJ-rundvlees op een getoast biologisch burgerbroodje met bacon en Beemsterkaas en voorzien van onze eigen receptuur tomatenrelish. Dat is toch smullen! Maar ook de Spicy Kipster mag er zijn en voor een bijzondere combinatie kies je de Oosterse Oriëntal met pindasaus en seroendeng. Alle burgers zijn ook als menu te bestellen met de lekkerste patat van Hillegom. Lekker dik gesneden en gebakken in plantaardige olie. Dat is nou wat we noemen “natuurlijk de lekkerste’.

Burgermenu The Bull