Hilversum

Een maaltijd om je vingers bij af te likken, die vind je zeker bij Kwalitaria. Onze snackbar in Hilversum is namelijk niet zomaar een doorsnee snackbar. Bij ons kun je ook terecht voor belegde broodjes, uitsmijters, salades en bittergarnituur. Of ben je juist op zoek naar de beste burger van Hilversum? Wat dacht je dan van onze 1838, een heerlijke burger met beenham, Beemster kaas, gebakken ei en mosterdsaus? Wie weet wel jouw nieuwe favoriet! Voor onze burgers gebruiken we MRIJ-rundvlees, heerlijk vlees van Hollandse bodem en van topkwaliteit. Of ben je meer een fan van chicken wings of spareribs? Ook dan ben je bij Kwalitaria welkom. Wij hebben een zeer gevarieerd menu met lekkernijen voor iedereen! Ervaar het zelf bij een van onze vestigingen in Hilversum. Ontdek onze verrukkelijke maaltijden en ervaar een explosie aan smaken. De beste snackbar van Hilversum Noord is natuurlijk de Kwalitaria. Een cafetaria waar je niet alleen frietjes en snacks vindt maar veel meer heerlijkheden. Met zo’n groot aanbod snacks kun je iedere week weer eens wat anders proberen. Proef hoe goed ons écht lekkere eten is, we verwelkomen je graag bij een Kwalitaria in Hilversum bij jou in de buurt.

 

Eten bestellen bij Kwalitaria in Hilversum?

De beste cafetaria in Hilversum?

Dat is natuurlijk de Kwalitaria, niet een doorsnee cafetaria in Hilversum. Een frietje stoofvlees, patat met shoarma, groentekroket, satékroket, draadjesvleeskroket of seizoenskroket zijn slechts een aantal verrukkelijke voorbeelden van wat wij jou te bieden hebben. Voor lekker eten in Hilversum heten wij je graag welkom. Ook voor de kleintjes hebben wij een kindermenu met een leuk speeltje. Kom jezelf opwarmen met een heerlijke latte macchiato of warme chocomel. Of zoek je juist naar verkoeling dan geniet je bij ons van frisse milkshakes en ijs in Hilversum. Ben je druk en wil je graag gelijk kunnen eten wanneer je thuiskomt? Kom dan je eten afhalen in Hilversum bij een Kwalitaria en geniet thuis lekker van onze heerlijke maaltijden. Een nieuwe serie bingewatchen kan ook gewoon onder het genot van écht lekker eten. En dat vind je bij Kwalitaria!

Lekker lunchen in Hilversum

Even uit huis lunchen is erg gezellig. Een snackbar is misschien niet het eerste waar je aan denkt wanneer je naar een lunchroom in Hilversum zoekt. Maar Kwalitaria is de perfecte combinatie, het beste van beide werelden. Heerlijke friet en snacks maar dan natuurlijk beter dan de doorsnee snackbar, en belegde broodjes en salades om je maag mee te vullen. Onze cafetaria in Hilversum is een gezellige plek om te zitten en te lunchen. Voor de beste lunch in Hilversum moet je dus gewoon bij Kwalitaria zijn. Eet je liever thuis of geniet je graag ergens anders van onze maaltijden, dan kun je ook je lunch bestellen in Hilversum. Geef je bestelling telefonisch door en haal het bij een van onze vestigingen af. Op het moment is het nog niet mogelijk om ons eten thuis te laten bezorgen. We zijn wel bezig om dit bij veel vestigingen mogelijk te maken.

 

Burgermenu The Bull