Houten

Bij Kwalitaria Houten kun je niet alleen terecht voor de lekkerste snacks en friet. Nee, we hebben ook andere overheerlijke maaltijden. Ga jij vandaag voor een varkenshaassaté menu of juist voor een frisse salade? Onze cafetaria in Houten heeft het allemaal! Al deze lekkernijen bereiden we speciaal voor jou met ingrediënten die verser dan vers zijn. Hoe lekker is dat?! Kortom, je haalt bij Kwalitaria Houten meer dan alleen een snelle hap en we hebben voor de hele familie iets lekkers. Dus ben je op zoek naar een snackbar in Houten? Dan weet je nu waar je moet zijn! Zien we je snel in een van de onderstaande vestigingen?

 

Lekker eten bij een Kwalitaria in Houten?

Kwalitaria Het Rond Houten

Gezellig eten in een cafetaria of lunchroom in Houten? Denk dan eens aan lunchen of dineren bij Kwalitaria! Kom bij onze vestiging in winkelcentrum Het Rond in Houten genieten van een van de heerlijke maaltijden. Ideaal als je trek hebt gekregen van het winkelen! Eet je onze burgers of patat liever thuis? Bestel ze dan online bij Kwalitaria Oude Dorp of Kwalitaria Castellum in Houten en je krijgt écht lekker eten zonder daarvoor de deur uit te hoeven. Wij bezorgen het namelijk gewoon op jouw adres. Dat is toch ideaal?

Eten in Houten

We hoeven jou nu vast niet meer te vertellen waar je lekker kunt eten in Houten. Mocht je toch nog je twijfels hebben, dan zijn die zeker te weten weggenomen als wij je vertellen dat onze dik gesneden friet lekker krokant gebakken wordt in plantaardige olie. Dat moet je proeven! En weet je wat nóg lekkerder is dan deze friet? Onze friet specials: friet maar dan net even anders. Kies je voor friet in combinatie met runderreepjes teriyaki of pulled chicken? Of durf jij de spicy chicken variant aan? Er is zoveel keuze dat je wel een keer in bij ons in Houten moet komen eten. Tot snel!

 

Burgermenu The Bull