Huizen

Waarom is Kwalitaria Huizen dan zo’n bijzondere snackbar? Natuurlijk kun je er, net als iedere andere snackbar in Huizen, terecht voor een lekker portie friet of een heerlijke hamburger. Wat Kwalitaria Huizen zo bijzonder maakt, is het feit dat je er ook terecht kan voor een vers belegd broodje voor de lunch, een frisse salade of een verrassende friet special. Een friet special is een portie van de allerlekkerste friet van Kwalitaria die afgetopt wordt met de lekkerste toppings. Wat denk je bijvoorbeeld van heerlijk mals stoofvlees over je friet of heb je zin in de bekende kapsalon? Daar krijg je toch trek van? Bij onze cafetaria in Huizen ben je aan het goede adres!

 

Lekker eten bij een Kwalitaria in Huizen?

Eten bestellen in Huizen

Regent het buiten? Moet je nog boodschappen doen, maar heb je echt geen zin om naar buiten te gaan met dit weer? Dit is het perfecte moment om eten te bestellen bij Kwalitaria in Huizen. Maak je niet druk, het uitgebreide assortiment zorgt ervoor dat er altijd iets voor jou tussen zit. En het beste is nog wel: Kwalitaria komt het eten gewoon bij jou bezorgen in Huizen. Hoe lekker is dat? Net zo lekker als die heerlijke hamburger met knapperige frietjes waar je nu aan denkt? Jazeker! Kwalitaria maakt het plaatje helemaal rond voor jou, doordat je zelf niks hoeft te doen. Ga op de bank zitten, pak je telefoon of laptop erbij en kies uit de lekkerste snacks en hamburgers van Huizen. Nu is het alleen nog maar wachten, het eten komt vanzelf naar je toe! En pssst, als het wat mooier weer is en je wel weer naar buiten wilt, dan kun je natuurlijk ook altijd bij ons komen eten in Huizen!

De beste patat en shoarma in Huizen

Ja, dat lees je goed! Je vindt niet alleen de beste shoarma van Huizen bij Kwalitaria, maar ook nog eens de lekkerste patat. Onze friet wordt lekker krokant gebakken in plantaardige olie en is natuurlijk vers. Onze patat wordt, anders dan andere patat in Huizen, dikker gesneden en het is afkomstig van de Agria aardappel. Dat verschil proef je! Gek op onze friet, maar ook zin in een hamburger? Ga dan voor het hamburger menu. Je krijgt dan een lekker sappige burger samen met knapperige patat. Gek op snacks? Ga dan voor een snackmenu: de allerlekkerste friet met twee keer jouw favoriete snack. Natuurlijk hebben we ook aan het toetje gedacht. Kwalitaria Huizen heeft diverse ijsjes op de menukaart staan, van romig softijs tot een lekkere sundae aardbei of karamel. Je hoeft dus niet meer speciaal naar een ijssalon in Huizen voor het nagerecht!

 

Burgermenu The Bull