IJsselstein

Dus jij hebt zin om te snacken? Moet jij eens opletten wat Kwalitaria IJsselstein allemaal te bieden heeft! Waarom neem je vandaag niet eens de friet hete kip? Of bestel de seizoenshamburger met een verrassende topping. In een gezonde bui? Dan is de salade gerookte zalm misschien wel iets voor jou. Nu snap je meteen waarom Kwalitaria een bijzondere snackbar in IJsselstein is. De producten op onze menukaart zijn net even anders dan die van andere cafetaria’s in IJsselstein. Maar geen paniek, de traditionele snacks zijn niet van de kaart verdwenen; ook voor een lekkere kaassoufflé en een berenklauw kun je nog steeds bij Kwalitaria terecht!

 

Lekker eten bij een Kwalitaria in IJsselstein?

Patatzaak in IJsselstein

Patat met mayonaise is uit, friet met een topping is in! Zeg maar vaarwel tegen het frietje van de standaard patatzaak in IJsselstein, vanaf nu verlekker jij je aan de frietspecials van Kwalitaria. Friet stoofvlees, boerenfriet, friet warm vlees; de ene variant klinkt nog lekkerder dan de andere. Dit vind je niet bij elke frietzaak in IJsselstein! Naast de gewone patat, staat bij Kwalitaria bovendien raspatat op de kaart. Deze frietsoort is gemaakt van aardappelpoeder, wat voor een bijzondere bite zorgt. Smullen geblazen dus!

Eten in IJsselstein

Jij vraagt je nu nog af waar jij moet gaan eten in IJsselstein? Nee, natuurlijk niet! Na het lezen van bovenstaande tekst was jij er al over uit: bij Kwalitaria! Als je lekker wilt eten op niveau, maar niet de hoofdprijs wilt betalen, dan zit je goed bij ons. En het fijne is dat de menukaart voor elk wat wils biedt: van burgers en broodjes tot milkshakes en de lekkerste shoarma rol van IJsselstein. Weet jij al wat het wordt? Dan zien we je graag in ons restaurant in IJsselstein, dat van dinsdag tot en met zondag geopend is. Tot snel!

 

Burgermenu The Bull