Kamperland

Op zoek naar lekkere friet en snacks in Zeeland? Dan moet je bij Kwalitaria Kamperland wezen! Niet voor niets is deze Kwalitaria snackbar in de Cafetaria Top 100 terecht gekomen. Vooral het complete assortiment wordt geroemd: van een sappige hamburger tot een volledig menu en van tientallen soorten snacks tot een broodje met vers beleg; iedereen komt aan zijn trekken in onze snackbar in Kamperland. En dan hebben we het assortiment aan ijs en milkshakes nog niets eens benoemd. Hier begint je maag toch van te rommelen? Kom snel een kijkje nemen in ons restaurant in Kamperland en ervaar het ruime assortiment zelf!

 

Lekker eten bij een Kwalitaria in Kamperland?

Eten in omgeving Kamperland

Lekker met de hele familie uit eten in omgeving Kamperland? Kom naar Kwalitaria! Daar eet je heerlijk in een ongedwongen sfeer en daardoor is ons restaurant in Kamperland ook voor (kleine) kinderen is zeer geschikt. Bestel voor de kinderen een kindermenu met friet, een snack, drinken en een speeltje en wedden dat ze de rest van de avond zoet zijn? Ook voor een lunch in Kamperland staan onze Kwalitaria medewerkers dagelijks voor je klaar. Ze beleggen met liefde een stokbroodje voor je met gerookte zalm, beenham of een andere lekkernij. Of wat dacht je van een versbereide salade met kip of geitenkaas, samen met verse jus d’orange? Dat wordt gegarandeerd smullen!

Eten in Kamperland

Oké, dus jij wilt lekker eten in Kamperland? Dan hebben wij een tip voor je: proef de burgers van Kwalitaria eens! Die zijn gemaakt van MRIJ-rundvlees, dat super sappig en smaakvol is, en ook nog eens van Hollandse bodem afkomstig is. Voeg daar een biologisch broodje en de lekkerste toppings aan toe en je hebt een heerlijke én verantwoorde hamburger. Zo lekker kun jij ze nergens anders in Kamperland eten! Onze favoriete hamburger is The Bull met kaas, bacon en BBQ-saus, maar eigenlijk zou je ze allemaal eens moeten proberen. Wij zijn bijvoorbeeld reuze benieuwd hoe jij de vegetarische hamburger van Kwalitaria, die gemaakt is van tomaat, vindt smaken.

 

Burgermenu The Bull