Maastricht

Ook in het zuiden van Nederland is Kwalitaria vertegenwoordigd. Ben je in Zuid-Limburg, dan moet je zeker even een bezoekje brengen aan Kwalitaria in Maastricht. In het verbouwde winkelcentrum Brusselse Poort vind je de lekkerste snackbar van Maastricht – of friture, zoals ze in Maastricht ook wel zeggen. Maar eigenlijk is Kwalitaria veel meer dan dat. Wist je bijvoorbeeld dat we naast friet en snacks ook maaltijden, hamburgers, broodjes en salades hebben? Dat vind je niet bij elke cafetaria in Maastricht! En ook aan kinderen is gedacht, want Kwalitaria heeft speciaal voor hen een kindermenu op de kaart staan. Kortom, genoeg om lekker met het hele gezin te komen genieten!

Lekker eten bij een Kwalitaria in Maastricht?

Eten in Maastricht

Voor lekker eten zit je in Maastricht goed, want daar weten ze wel wat genieten is! Zo ook bij Kwalitaria. Onze burgers zijn gemaakt van de MRIJ-rund en daardoor heerlijk sappig en vol van smaak. Aan plofkippen doen wij niet en onze broodjes zijn waar mogelijk biologisch. Geloof ons, dat proef je! Dus lekker met het hele gezin uit eten in Maastricht? Denk ook eens aan Kwalitaria! Goed nieuws: binnenkort is het bij Kwalitaria ook mogelijk om online eten te bestellen in Maastricht. Met een paar klikken bestel jij jouw favoriete snack of maaltijd en indien gewenst, bezorgen wij deze zelfs in Maastricht!

De beste friet van Maastricht

Houd jij van friet? Wacht dan maar tot je de Kwalitaria friet hebt geproefd. Wedden dat je er direct helemaal weg van bent? Onze patat is knapperig, vol van smaak en wordt gebakken in plantaardige olie. Daarnaast wordt de patat speciaal voor ons gemaakt. Nergens anders vind je dus zulke lekkere friet in Maastricht! En bij die friet eet je natuurlijk een lekkere snack, zoals een loempia of kaassoufflé. Of ga jij voor de lekkerste hamburger van Maastricht? De keuze is enorm. Kom langs en ervaar het zelf. Tot snel!