Nieuw Vennep

Er zijn veel verschillende benamingen voor een Kwalitaria, zoals snackbar, cafetaria, patatzaak of frietzaak, maar het grote verschil is dat Kwalitaria als enige een kwaliteitskeurmerk draagt. Met meer dan 130 locaties door heel Nederland mag een locatie in Nieuw-Vennep in de Haarlemmermeer niet ontbreken. Onze snackbar in Nieuw-Vennep staat voor kwaliteit, verantwoord eten en voor veel verschillende producten om uit te kiezen, zoals natuurlijk friet of patat, lekkere snacks, vers belegde broodjes, verse salades en huisgemaakte hamburgers. Voor vegetariërs is er ook voldoende keuze met de snacks van de Vegetarische Slager. En deze vestiging past ook in het rijtje met lunchrooms in Nieuw-Vennep thuis. Dus ben je op zoek naar een lekkere snackbar of eettent in Noord-Holland in de buurt van Schiphol, dan ben je bij Kwalitaria Nieuw-Vennep aan het juiste adres!

 

Lekker eten bij een Kwalitaria in Nieuw-Vennep?

Een lekkere lunch in Nieuw-Vennep

Met zoveel horeca in Nieuw-Vennep kan het lastig kiezen zijn waar je gaat eten. Laten wij die keuze nu een stuk makkelijker voor je maken door te vertellen dat je de lekkerste burgers in ons restaurant in Nieuw-Vennep scoort! Onze Award-winning burger is The Bull met 180 gram MRIJ-rundvlees op een biologische burgerbol van Hollandse granen. Lekker met bacon en Beemsterkaas en tomatenrelish volgens eigen receptuur. Ben je een kip-lover, dan kies je voor de Spicy Kipster met pittige cocktailsaus. De kip is plofkipvrij, dus ook hier zeggen we ‘natuurlijk de lekkerste’. En wist je dat we ook lekkere salades met verse ingrediënten aanbieden? Perfect voor een lekkere lunch in Nieuw-Vennep!

Eten bestellen in Nieuw-Vennep

Wanneer heb jij weleens geen zin om te koken? Je hebt niks in huis, maar je hebt toch enorme trek. Het einde van de week schreeuwt om een lekkere traktatie voor jou en de rest van het gezin. Je hebt het namelijk echt verdiend. Kortom, dit is hét moment om eten te bestellen in Nieuw-Vennep, bij Kwalitaria. Bestel simpel en snel op de website van Kwalitaria en betaal met iDEAL. Zo heb je geen cash geld in huis nodig, dus dat is helemaal lekker makkelijk. Bestel friet, patat en snacks of een compleet burgermenu. Lekker met Coca-Cola of milkshake erbij. En bestellen op het werk gaat ook super makkelijk; een feestje is niet compleet zonder bitterballen! Eten bezorgen in Nieuw-Vennep is nog niet mogelijk bij deze vestiging, maar kom je maaltijd gerust afhalen of kom in onze locatie in Nieuw-Vennep eten!

 

Burgermenu The Bull