Nieuwerkerk aan den IJssel

Ken jij Kwalitaria al? Zo ja, dan hoeven we jou vast niet meer te vertellen dat je bij ons heerlijk eet. Zo nee, dat wordt het hoog tijd om onze snackbar in Nieuwerkerk aan den IJssel te bezoeken. Maar pas op, want zodra je een van onze lekkere gerechten hebt geproefd, wil niets anders meer! Logisch, want alle gerechten van onze cafetaria in Nieuwerkerk aan den IJssel worden gemaakt van topkwaliteit ingrediënten. Maas-Rijn-IJssel vlees en plofkipvrije kipproducten zijn daar een voorbeeld van. Zo heeft Kwalitaria in Nieuwerkerk aan den IJssel ook nog eens een duurzaam en verantwoord tintje. Lekker hè?

 

Lekker eten bij een Kwalitaria in Nieuwerkerk aan den IJssel?

Kwalitaria Reigerhof in Nieuwerkerk

Wist je dat Kwalitaria Reigerhof in Nieuwerkerk aan den IJssel ook aan bezorgen doet? Zodra je trek krijgt, is het heel simpel: pak je telefoon erbij en raadpleeg de website van Kwalitaria Reigerhof Nieuwerkerk. Selecteer een van de lekkernijen (wordt het een snackmenu met friet of toch een kipburger?) en bevestig je bestelling. Betalen doe je gemakkelijk online en dan is een kwestie van beentjes omhoog en wachten maar. Zo lang hoef je gelukkig niet te wachten, want binnen een half uur staan wij al bij je op de stoep. Eet smakelijk!

Eten in Nieuwerkerk aan den IJssel

Trek gekregen na het shoppen in winkelcentrum Reigerhof? Kom dan een lekker broodje bij ons eten in Nieuwerkerk aan den IJssel. Met talloze belegde broodjes en verse salades op de menukaart, is Kwalitaria de lunchroom die je zoekt. Ook voor enkel een kopje koffie of een ijsje ben je welkom. Die kun je bij mooi weer lekker opeten op ons terras! En ook voor het diner zit je goed bij ons. Oké, we zijn geen sterren restaurant in Nieuwerkerk aan den IJssel, maar je kunt bij ons wel heerlijk eten. Wedden dat onze alom bekende hamburgers ook bij jou in de smaak vallen?

 

Burgermenu The Bull