Nootdorp

Begin jij al te watertanden bij de gedachte aan een krokante kipburger of een frietje warm vlees? Kom dan als de wiedeweerga naar Kwalitaria in Nootdorp! Onze medewerkers staan al voor je klaar om deze heerlijke gerechten vers voor je te bereiden. Aan de rand van Winkelcentrum Parade in Nootdorp is onze cafetaria gevestigd. Ideaal om tussen het shoppen door even bij te komen met een kop koffie en tijdens lunchtijd bestel je er direct een lekker belegd broodje bij. Na een broodje warme beenham kun je er weer tegenaan! Na het winkelen een complete maaltijd mee naar huis nemen? Ook daarvoor kun je bij ons terecht. We hopen je snel te zien in Kwalitaria De Parade in Nootdorp!

 

Lekker eten bij een Kwalitaria in Nootdorp?

Snackbar in Nootdorp

Zet het beeld dat je hebt van de standaard snackbar uit je hoofd, onze snackbar in Nootdorp is compleet anders. Allereest bevat de uitgebreide menukaart, naast snacks en friet, ook burgers, broodjes, salades en volledige menu’s. Lekker hè, dat je dus ook een shoarma menu of salade tonijn kunt bestellen? Ook qua inrichting is Kwalitaria anders dan de gemiddelde friettent in Nootdorp. Loop eens binnen en zie met eigen ogen dat een snackbar weldegelijk sfeervol kan zijn! Bovendien gaat onze cafetaria met haar tijd mee, want bezorgen in Nootdorp is mogelijk bij Kwalitaria! Onze bezorgers brengen het eten gewoon naar je toe, terwijl jij lekker droog binnen zit. Dat is pas lekker (en) makkelijk!

Eten in Nootdorp

Dus jij wilt lekker eten in Nootdorp? Grote kans dat je dan bij Kwalitaria uitkomt. Dankzij het brede assortiment kun je bij ons met de hele familie terecht. Voor de vleesliefhebber zijn er onze diverse hamburgers en jonge smulliefhebbers bestellen het kindermenu. Voor de vegetariër in de familie zijn er vegetarische snacks en voor wie aan de lijn denkt is er een gezonde salade. Echt iedereen kan dus lekker genieten bij Kwalitaria! Denk jij wat wij denken? Snel een datum plannen om uit eten te gaan in Nootdorp, bij Kwalitaria!

 

Burgermenu The Bull