Ommen

In het toeristische hart van Overijssel ligt de mooie plaats Ommen aan de Overijsselse Vecht. Na een dagje fietsen of wandelen heb je natuurlijk lekkere trek gekregen. Volop horecagelegenheden in Ommen, maar heb je ook weleens aan Kwalitaria gedacht? Noem het geen gewone snackbar of cafetaria, want Kwalitaria Ommen is een cafetaria met een kwaliteitskeurmerk. Met meer dan 130 locaties door heel Nederland hebben we een naam hoog te houden. Kwaliteit, lekker en verantwoord eten; daar staan we voor! Met een ruim aanbod aan lekkere snacks, friet of patat, belegde broodjes, salades en vers gemaakte hamburgers is er genoeg om uit te kiezen. Zelfs voor vegetariërs, want die genieten van de vegetarische snacks in onze snackbar in Ommen!

 

Lekker eten bij Kwalitaria in Ommen?

Eten in Ommen

Verjaardag of iets anders te vieren? Daar moet op gegeten worden! Bij uit eten in Ommen denk je misschien niet al eerste aan Kwalitaria, maar wij bieden de ideale plek om met het hele gezin gezellig te eten. Bovendien, als je écht lekker wilt eten in Ommen, dan moet je zeker te weten naar Kwalitaria komen. Onze hamburgers en friet staan namelijk bekend als de allerlekkerste! Welke je neemt is helemaal aan jou. Wordt het de pittige burger of misschien wel een friet special met warm vlees? Ook met kleine snackliefhebbers is rekening gehouden. Speciaal voor kinderen bestel je bij Kwalitaria het kindermenu, inclusief speeltje. Kortom, lekker met het gezin eten in Ommen? Tot snel bij Kwalitaria!

Eten bestellen in Ommen

Het einde van de week is daar, oftewel: hét moment om lekker eten te bestellen in Ommen. Dat heb jij namelijk wel verdiend. Lekker thuis op de bank, voetjes omhoog en bestellen maar. Maak een keuze uit het ruime assortiment op de website van Kwalitaria. Bestel alleen friet en snacks of laat je je verleiden tot een heerlijke burgermenu? Geen zorgen, want Kwalitaria bezorgt snel en warm je eten thuis. Voor je het weet staat onze bezorger met de lekkerste patat van Ommen voor jouw deur. En betalen doe je natuurlijk met IDEAL, dus geen gedoe met contant geld in huis. Tip: Bestellen op het werk kan ook; geen vrijdagmiddagborrel zonder bitterballen!

 

Burgermenu The Bull