Pijnacker

Lekker snacken heeft voor Kwalitaria een dubbele betekenis. Enerzijds gaat het om smaak, maar ook het verantwoord snacken mag niet worden vergeten. Gelukkig zit dat bij onze snackbar in Pijnacker-Nootdorp wel goed. Het vlees voor de hamburgers komt van runderen uit de buurt en aan plofkip doen we niet. En wat betreft de smaak… Kom langs bij Kwalitaria in Pijnacker-Nootdorp en proef zelf hoe vol van smaak onze gerechten zijn! Bovendien willen we dat iedereen lekker kan snacken. Daarom heeft Kwalitaria diverse halal snacks, glutenvrije snacks en vegetarische opties op de menukaart staan. Neem bijvoorbeeld eens het vegetarisch keuzemenu, bestaande uit 2 vegetarische snacks naar keuze met friet. Kortom, als jij lekker wilt snacken, dan weet jij nu bij welke cafetaria in Pijnacker-Nootdorp jij moet zijn.

 

Lekker eten bij een Kwalitaria in Pijnacker-Nootdorp?

Keijzershof Pijnacker-Nootdorp

Midden in de woonwijk Keijzershof in Pijnacker-Nootdorp bevindt zich een Kwalitaria vestiging. Lekker dichtbij om even een snelle hap te scoren! Maar uitgebreid eten kan natuurlijk ook in ons restaurant in Pijnacker-Nootdorp. Onze medewerkers staan 7 dagen per week je klaar om de lekkerste gerechten te bereiden. En dat doen ze voortreffelijk, want Kwalitaria Keijzershof is in de Cafetaria Top 100 terechtgekomen! Begint jouw maag van dit alles te knorren? Dan zit er nog maar één ding op: kom in Pijnacker-Nootdorp naar Kwalitaria Keijzershof!

Lunch in Pijnacker-Nootdorp

12 uur, lunchtijd! Een speciale lunchkaart heeft Kwalitaria niet, maar er staan genoeg gerechten op het menu die lekker zijn voor een lunch in Pijnacker-Nootdorp. Hoe sta je bijvoorbeeld tegenover een wrap tonijn, een tosti met bacon, kaas en gebakken champignons of een broodje warme beenham? Oh, en het twaalf uurtje met een kroket, kaas, beenham en eiersalade moet je echt bij ons komen eten in Pijnacker-Nootdorp! Wil je dit tijdens de pauze op het werk nuttigen? Dat kan! Je kunt bij ons eten bestellen in Pijnacker-Nootdorp en vervolgens laten bezorgen. Makkelijk dan dat wordt het niet!

 

Burgermenu The Bull