Purmerend

Zoek je een restaurant in de wijk Weidevenne? Denk dan eens aan Kwalitaria! Wij zijn namelijk veel meer dan een standaard cafetaria of snackbar in Purmerend. Zo vind je bij Kwalitaria alleen hamburgers met de beste ingrediënten, waaronder gegrilde paprika, tomatenrelish en beenham. Smaakt dat naar meer, dan hebben wij een tip voor je: donderdag én zondag is hamburgerdag bij Kwalitaria in Purmerend! Daarnaast is het standaard snack- en frietassortiment van onze vestiging aangevuld met niet-alledaagse snacks, zoals wraps, pizza, halal snacks en friet met een topping. Snap je nu waarom ze Kwalitaria een bijzondere snackbar noemen?

 

Lekker eten bij een Kwalitaria in Purmerend?

Eten bestellen in Purmerend

Waarom zelf eten koken als je ook lekker vers eten kan bestellen in Purmerend? Wij zouden het wel weten! Plaats een bestelling via de website van Kwalitaria en binnen een half uur wordt het eten nog bij jou thuisbezorgd ook. Woon je op loopafstand? Selecteer dan net zo gemakkelijk de optie ‘eten afhalen in Purmerend’. Onze medewerkers zorgen ervoor dat jouw maaltijd op tijd klaarstaat. Lekker makkelijk, nietwaar? Wij bieden met alle liefde onze afhaal- en bezorgservice aan, maar we vinden het daarnaast ook leuk als je bij ons komt eten in Purmerend. Dan vertellen we je graag meteen meer over onze producten!

De lekkerste friet in Purmerend

Weet je waarom ze onze friet de lekkerste friet van Purmerend noemen? Wij zouden zeggen: kom proeven en je weet het antwoord! Oké vooruit, we verklappen een gedeelte van het geheim: de beste patat van Purmerend is net zo vers als Vlaamse friet, maar dan een stuk knapperiger voor een heerlijke ‘bite’. Wie lust dat nou niet? Om het af te maken hebben we verschillende sauzen om deze heerlijke goudgelen rakkers in te dippen, van pindasaus tot joppiesaus en appelmoes. En we hebben goed nieuws voor je: deze heerlijke friet wordt ook geserveerd bij onze complete menu’s. Kom jij snel een kipsaté of shoarma menu eten bij ons in Purmerend?

 

Burgermenu The Bull