Reeuwijk

Wie is hier nou de snackbar, gij of ik? Kwalitaria Reeuwijk natuurlijk! Maar dan hebben we het niet over een standaard snackbar. Wat Kwalitaria Mierakker zo bijzonder maakt, zijn de lekkernijen op de kaart die net even anders zijn dan die van de gemiddelde snackbar in Reeuwijk. Dan hebben we het bijvoorbeeld over de friet warm vlees of friet gyros. Dat is weer eens wat anders dan een patatje mét! En hoe klinkt onze beste hamburger, The Bull met bacon en BBQ saus, jou in de oren? Lekker, nietwaar? Kom langs in onze cafetaria in Reeuwijk en proef zelf hoe ‘bijzonder’ Kwalitaria is!

Lekker eten bij een Kwalitaria in Reeuwijk?

Eten in Reeuwijk

Iets te vieren, vergeten boodschappen te doen of het avondeten laten aanbranden? Kom bij Kwalitaria eten in Reeuwijk! Bij ons kun je alle dagen van de week terecht en we hebben voor iedere snackfanaat iets lekkers: van een kroket en frikandel tot een compleet menu. Dus of je nu even een snelle hap wilt scoren of uitgebreid uit eten wilt in Reeuwijk, bij Kwalitaria zit je goed. En eet je toch liever aan je eigen eettafel? Laat je eten dan in Reeuwijk bezorgen! Geef eenvoudig online je bestelling door en voor je het weet staat onze bezorger al bij jou voor de deur.

Lekkerste kip in Reeuwijk

Kipliefhebbers opgelet, de lekkerste kip van Reeuwijk vind je bij Kwalitaria! Ons halve kip menu, met malse kipfilet met een krokante korst, is niet voor niets een van de populairste gerechten. Ook de friet hete kip is niet aan te slepen. Liever een burger? Dan moet je echt onze krokante kipburger met pittige cocktailsaus eens proberen. Die is kiplekker! Helemaal als je hem als een menu besteld, want dan krijg je er een portie friet en een frisse salade bij. Neem een ijsje of milkshake na en jouw maaltijd kan echt niet meer stuk!

 

Burgermenu The Bull