Rijswijk

Kwalitaria is een snackbar, maar net even anders dan dat je gewend bent. Je kunt hier lekker én verantwoord eten en dat ook nog eens in een gezellige omgeving. Met meer dan 130 vestigingen kan Kwalitaria in Rijswijk natuurlijk niet ontbreken. Breng je een bezoekje aan onze cafetaria in Rijswijk, bereid je dan maar vast voor op keuzestress. Kies je voor een heerlijk versgebakken portie friet of waag je je aan een sappige hamburger? Of ga je liever voor een heerlijk vers belegd broodje, een goed gevulde uitsmijter of een frisse salade met verse ingrediënten? Al een keuze kunnen maken? Kom dan snel naar onze snackbar in Rijswijk!

 

Lekker eten bij een Kwalitaria in Rijswijk?

Eten in Rijswijk

Wanneer kom jij gezellig bij ons eten in Rijswijk? Onze vestiging is zeven dagen per week open, zowel ’s avonds als tijdens lunchtijd. Genoeg opties om langs te komen dus! Maar wij begrijpen heel goed dat je niet altijd zin hebt om de deur uit te gaan. Zeker als je na een drukke werkdag op de bank ligt. Je buik knort, maar je hebt geen zin om te koken. Geen probleem, dan besluit je toch om online eten te bestellen bij Kwalitaria in Rijswijk? Laat een lekker verse hamburger van heerlijk MRIJ-rundvlees gewoon bij jou thuisbezorgen. Een compleet menu, frikandel of een ijsje thuis laten bezorgen in Rijswijk kan natuurlijk ook. Helemaal top voor dagen dat je geen zin hebt om de deur uit te gaan!

De lekkerste patat in Rijswijk

Wat zeg je? Zoek je de lekkerste patat van Rijswijk? Dan moet je toch echt bij Kwalitaria zijn! Onze friet wordt namelijk speciaal voor ons gemaakt van de heerlijke Hollandse Agria aardappel. Deze wordt lekker dik gesneden en krokant gebakken in plantaardige olie. Daar kan geen andere snackbar in Rijswijk tegenop! Daarnaast hebben we niet alleen een standaard frietje met mayonaise, maar er staan ook frietspecials op de kaart. Zo zie je dat Kwalitaria met de trend meegaat. Probeer eens een lekker frietje stoofvlees of hete kip, of onze friet kapsalon met shoarma die in Rijswijk niet voor niets alom bekend is. We verzekeren je dat je er geen spijt van krijgt!

 

Burgermenu The Bull