Roosendaal

Klaar voor het meest uitgebreide assortiment dat je ooit bij een snackbar in Roosendaal gezien hebt? Verzin iets lekkers en het staat op de menukaart van Kwalitaria Harte Vier. Dat maakt onze snackbar ook zo bijzonder. Heb je bijvoorbeeld weleens een salade kipreepjes of salade carpaccio bij een andere cafetaria besteld? En heb je ooit in een snackbar een broodje runderreepjes teriyaki op de kaart zien staan? Nou, bij Kwalitaria wel dus! Nu snap je vast waarom Kwalitaria Harte Vier geen standaard snackbar in Roosendaal is.

 

Lekker eten bij een Kwalitaria in Roosendaal?

Eten in Roosendaal

Wat zullen we vanavond toch eens bij Kwalitaria Harte Vier eten? Heb je grote trek, dan is een maaltijdmenu aan te raden. Deze wordt geserveerd inclusief patat en een salade. Er is genoeg keuze in menu’s: van kipsaté en spareribs tot een wienerschnitzel en een halve kip. Lekker snacken? Met meer dan dertig verschillende snacksoorten zit er vast wel iets voor jou tussen. Wordt het de ham-kaassoufflé of toch een berenklauw? Wil je liever een lichte maaltijd, probeer dan eens een frisse salade met verse ingrediënten. Kortom, genoeg opties om lekker te eten in Roosendaal. En natuurlijk sluit jij je maaltijd af met het ambachtelijke, Italiaanse schepijs van Kwalitaria!

Restaurant in Roosendaal

Goed nieuws: ons restaurant in Roosendaal is 7 dagen per week geopend. Neem bij mooi weer plaats op ons gezellige terras aan de voorzijde van het restaurant of zoek bij slecht weer binnen een plekje op voor lunch of diner. En over slecht weer gesproken, je kunt bij ons ook online eten bestellen in Harte Vier. Als het pijpenstelen regent komt Kwalitaria het eten gewoon bij je thuisbezorgen, zodat jij de deur niet uit hoeft. Hoe fijn is dat?

 

Burgermenu The Bull