Schiedam

Zin in iets lekkers? Of heb jij wel een guilty pleasure day verdiend? Dan is Kwalitaria Schiedam de juiste plek. Onze cafetaria biedt veel meer keuzes dan dat je gewend bent. Natuurlijk hebben we heerlijke friet, overheerlijke hamburgers en een lijst vol met snacks, maar daarnaast kun je bij Kwalitaria ook terecht voor heerlijk belegde broodjes of de enige echte ras patat. Zo is er voor elk moment van de dag wel een heerlijke optie. Bovendien hoef je niet meer speciaal naar de ijssalon in Schiedam voor een toetje, want ook bij Kwalitaria haal je een lekker ijsje, zoals een sundae, softijsje of sorbet (met slagroom uiteraard!). Kortom, ben je op zoek naar een écht lekkere snackbar in Schiedam? Dan is Kwalitaria Schiedam de beste optie!

 

Lekker eten bij een Kwalitaria in Schiedam?

Eten bestellen in Schiedam

Stel, je maag begint te knorren en je hebt geen zin om te koken. Wat doe je dan? Het antwoord is simpel: bij Kwalitaria eten bestellen in Schiedam! Kies een lekkere burger of snackmenu en laat het bij je thuisbezorgen. Naast online eten bestellen, kun je er ook voor kiezen om eten bij Kwalitaria af te halen óf om in onze cafetaria te komen eten natuurlijk. Op een mooie dag eet je gezellig op ons mooie terras! Parkeren bij ons is gratis, dus ideaal als je lekker wil komen eten in Schiedam of na een drukke werkdag bij ons eten wil afhalen.

Patat in Schiedam

Ra ra, wat is krokant, dik gesneden, geel van kleur en verkrijgbaar bij Kwalitaria? De beste patat van Schiedam natuurlijk! Zodra je onze friet geproefd hebt, ben je fan. Combineer het met saus of, iets gewaagder, met stoofvlees of hete kip. Lekker zo’n snelle hap in Schiedam! Bij de friet hoort natuurlijk een net zo lekkere snack. Iedereen is gek op snacken en dat weten ze bij Kwalitaria Schiedam maar al te goed. Ga voor de lekkerste bitterballen of voor de altijd verrassende seizoenskroket. Onze snacks zijn heerlijk krokant gebakken en natuurlijk extra lekker met een van onze heerlijke sauzen. Lekker snacken in Schiedam is voor iedereen een feestje!