Schijndel

Vooraf een tomatensoep, een sappige hamburger als hoofdgerecht en een sundae karamel na. In welke snackbar vind je dat nu? Bij Kwalitaria in Schijndel natuurlijk! Dat is namelijk geen standaard snackbar in Schijndel, maar een met een uiteenlopend assortiment. Je zou onze cafetaria in Schijndel eigenlijk net zo goed een restaurant kunnen noemen, maar dan wel een met een fijne, laagdrempelige sfeer. En zoals je van een restaurant verwacht, ervaar je bij Kwalitaria ook de beste kwaliteit en service. Zelf meemaken? Kom dan snel een hapje eten in onze Kwalitaria vestiging aan de Hoofdstraat in Schijndel!

 

Lekker eten bij een Kwalitaria in Schijndel?

De KomEet in Schijndel

De KomEet in Schijndel is dagelijks geopend vanaf het lunchmoment tot ’s avonds laat. In het weekend is de snackbar zelfs tot middennacht geopend. Ideaal voor een snack voor of na het stappen! Naast de bekende lekkernijen van Kwalitaria, zoals de burgers, menu’s en snacks, eet je bij de KomEet in Schijndel ook heerlijke eigen specialiteiten. Klikt de huisburger met kipfilet en KomEtensaus niet verrukkelijk? Of proef jij liever het Brood-Speciaaltje van onze cafetaria in Schijndel, belegd met kip, cocktailsaus en ei? Eén ding is zeker: smullen zul je bij Kwalitaria ongetwijfeld!

Friettent in Schijndel

Wie is er niet gek op patat? En dan het liefst van die lekkere krokante patat, niet te dik en niet te dun, en met een klein beetje zout. Precies die friet eet je in Schijndel bij Kwalitaria. Ja, daar weten ze wel hoe je lekkere patat klaarmaakt. Ook voor een friettent in Schijndel kom jij voortaan dus naar Kwalitaria. Daar gooien ze ook meteen jouw favoriete snack voor je in de frituur. Met tientallen snacks op de menukaart zit jouw favoriete snack er vast ook tussen. Wordt het de frikandel XXL, een gehaktstaaf of een bamiblok? En echt iedereen komt in Kwalitaria De KomEet aan zijn of haar trekken, want er staan zelfs glutenvrije snacks op de menukaart!

Burgermenu The Bull