Snacks: lekker voor erbij

…iedereen is gek op snacken

Frikandel, kroket, bitterballen, kipcorn of kaassoufflé… Geef maar toe, het water loopt je nu in de mond. En dit is nog maar een greep uit ons uitgebreide assortiment snacks. Heerlijk als losse snack, bij de friet of lekker snacken bij de borrel. Met onze snacks maak je er pas echt een feestje van!

De lekkerste snacks

De populairste snack van Nederland? Dat is de frikandel. We eten per persoon ongeveer 37 frikandellen per jaar. Wow! Red jij dat? Kwalitaria heeft een eigen assortiment snacks. Zo worden onze kroketten gemaakt van Japans broodkruim voor dat typische krokante korstje en gevuld met een romige ragout. Lekkerder vind je ze nergens!

Vegetarische snacks

Sausje erbij? De keuze is reuze, maar een kroket met mosterd en de frikandel speciaal vinden wij gewoon het allerlekkerste! Ook vegetarische snacks vind je bij Kwalitaria, zoals vega kroketten, bitterballen en de vegetarische frikandel. Of je nou gaat voor de gewone of bijzondere snacks, voor vega of een van de halal snacks, smullen wordt het sowieso. Kies ervoor om snacks online te bestellen en ze worden supersnel thuisbezorgd!